Search found 16 matches

by JensH
Fri Dec 22, 2017 12:31 pm
Forum: Arrangementer
Topic: Djengis Con IX - d. 13.-15. April 2018
Replies: 41
Views: 32898

Re: Djengis Con IX - d. 13.-15. April 2018

Så er jeg også på.

Glæder mig til at se jer igenigenigenigenig.... :-)

Jens
by JensH
Mon May 09, 2016 1:44 pm
Forum: Arrangementer
Topic: Djengis Con 2016 Feedback tråd.
Replies: 29
Views: 16289

Re: Djengis Con 2016 Feedback tråd.

Når jeg ikke rigtigt har skrevet så meget, er det, fordi jeg er særdeles godt tilfreds. Tak for en god oplevelse :-)

I forhold til oprydning søndag stod vi måske lidt meget og trippede. Måske kunne man lave et "dobbelthold" (=dobbelt antal i forhold til de andre tjanser) med "tjans-folk", der kun har tjans som afsluning på weekenden. Måske med ret til førstevalg på overskydende madvarer e.lign. som en ekstra motivationsfaktor.

Men altså: Fremragende arrangement :-)

Vi ses til næste år! Mvh. Jens
by JensH
Sat Apr 18, 2015 4:20 pm
Forum: Arrangementer
Topic: Djengis Con VII - d. 29. April-1. Maj 2016
Replies: 159
Views: 96364

Re: Djengis Con VII - d. 29. April-1. Maj 2016

Vil bare lige bekræfte, at Birka, Kaisa Pil og jeg selv er tilmeldt til næste con.

Jeg betaler 150 kr. i depositum nu.

Jeg glæder mig :-)

Jens
by JensH
Sun Apr 12, 2015 10:37 pm
Forum: Arrangementer
Topic: Djengis Con VI - d. 10-12 April 2015
Replies: 222
Views: 106695

Re: Djengis Con VI - d. 10-12 April 2015

Tak for endnu en uforglemmelig con. Fantastisk arrangeret :-)

Hvis det er muligt, vil jeg allerede nu gerne reservere hele tre pladser til næste års con...

Jensh
Birka
Kaisa Pil

Vi ses, Jensh
by JensH
Sat Apr 26, 2014 11:49 am
Forum: Arrangementer
Topic: Djengis Con VI - d. 10-12 April 2015
Replies: 222
Views: 106695

Re: Djengis Con VI - d. 10-12 April 2015

Birka og jeg vil gerne være med :-)
by JensH
Sun Mar 16, 2014 7:04 am
Forum: Arrangementer
Topic: Djengis Con V - Planlægning m.m.
Replies: 350
Views: 153835

Re: Djengis Con V - Planlægning m.m.

Hej Steen

Jeg bliver nød til at lægge ud med lidt alvorligt ment "beskedfyld": Stor ros for dit planlægningsgen, såvel som stor glæde over den omfattende energi, du helt generelt lægger i arrangementet. Jeg ser frem til at spise Karryret i tre forskellige varianter. Super løsning :-)

Jeg vil rigtigt gerne have tildelt opgaver fredag aften efter modul 1, så det er overstået.

Jeg medbringer bl.a. følgende to spil, som jeg gerne vil spille en enkelt gang i løbet af weekenden. Jeg forklarer gerne regler. Hvilket modul er underordnet.

http://riograndegames.com/Game/115-Imperial
2-3 timer. 6 spillere (passer til de houseroules, jeg kender). Det er først og fremmest et handelsspil, der benytter sig af nogle spilelementer fra det gamle Diplomacy - men det er ikke Diplomacy, for landene skifter hele tiden ejere, og dermed interesser.
Der er enkelte problemer med spildynamikken i den oprindelige version. Problemer, der bl.a. er ødelægende, hvis man er seks spillere. Jeg kender til nogle houseroules, der kompenserer for dette, men jeg ved ikke, hvor de kommer fra. Mit forslag er, at jeg på Djengis gennemgår reglerne med houseroules, med mindre der er nogle af de, der melder sig på, der råber op (så synes jeg, vi skal tage den på forhånd uden at indblande for mange andre. Hvis du har synspunkter på houseroules, så skriv derfor tilbage her i tråden og send mig samtidigt en email på jh@soroe-akademi.dk, så jeg bliver opmærksom på din kommentar).

http://boardgamegeek.com/boardgame/102680/trajan
4 spillere. 2-3 timer alt efter spillernes hurtighed.

Vi ses, Jens
by JensH
Wed Oct 16, 2013 12:00 am
Forum: Arrangementer
Topic: Djengis Con V - 11-13. april 2014
Replies: 80
Views: 43510

Re: Djengis Con V - 11-13. april 2014

Hej Stony
Jeg er meget sjældent herinde og har derfor ikke fået betalt depositum. Det gør jeg, så snart jeg er hjemme fra efterårsferie på torsdag.

Samtidigt vil jeg gerne sætte Birka på ventelisten.

Mvh. Jens
by JensH
Sun Aug 26, 2012 10:00 pm
Forum: Arrangementer
Topic: Djengis Con IV - 19-21. april 2013
Replies: 134
Views: 62177

Re: Djengis Con IV - 19-21. april 2013

Birka og jeg selv vil gerne med igen i år til dette superarrangement :-)
Altså: 2 pladser hele weekenden
Ses, Jens
by JensH
Sat Apr 14, 2012 1:36 am
Forum: Arrangementer
Topic: Djengis Con - Konkurrence
Replies: 28
Views: 13278

Re: En ide til Djengis Con - Konkurrence

Hej alle
Det her er muligvis et forslag til en anden konkurrence, eller det kan måske kombineres med ovenstående. Det er jeres vurdering. Svar udbedes...?

Det korte og det lange er, at jeg for nogle år siden udtænkte et koncept til et spil, der ligner lidt ovenstående konkurrence, og som jeg delvist har fået udgivet på forlaget Systime. Konceptet er næsten færdigt, men af en eller anden grund har IT-folkene i flere år ikke kunne nosse sig færdige til det sidste skridt ud over rampen. Som det foreligger nu (demoudgave), er det imidlertid fint nok til os.

Spilkonceptet kan findes her: http://repetition.systime.dk/

Der er tale om et todelt koncept:
1) Vi laver spillet sammen i løbet af tiden frem til con (det er meget enkelt).
2) Jeg medbringer spillet i trykt form på connen. Reglerne er dynamiske og lægger op til rigtig meget løben rundt (ikke trivial persuit, bare rolig!!!). Jeg lover: ingen ventetid og masser af muligheder for at vise, at man er den på connen, der kender sine brætspil bedst :-)

Lidt mere til indholdet:
For at lave spillet skal jeg i første omgang bruge jeres hjælp. Jeg skal have navnet på de seks spil, I synes er mest kendte, som så mange af jer har hjemme, og som forefindes på connen. FORSLAG...?
Når jeg ved, hvilke spil, det drejer sig om, opretter jeg dem som kategorier i spillet.
Dernæst sender jeg jer en kode til spillet. I skal så logge jer på og skrive mindst et spørgsmål til hvert spil. Hvis det fx er spillet "San Juan" kunne et spørgsmål være: "Hvilken bygning skal man bruge for at få lov til at producere en ekstra vare i produktionsfasen?" med svaret "Aquaduct".

Når der er mindst 10 spørgsmål til hver spilkategori printer jeg spilkort og spilplader og medbringer på connen. Jeg pinter så alle ville kunne deltage i samme spil - er vi maks. 36?
Spildynamikken fungerer dog ikke så godt, hvis der er mindre end seks deltagere, men det varer kun ca. 30 minutter, så mon ikke vi kan finde nok, der har lyst til at være med...?

De der har lyst, kan evt. medbringe en lille (spil-)gave; hvis man selv har en gave med og vinder, kan man så "vælge" på gavebordet (man kan dog også holde sig uden for "gavekonkurrencen", men stadig deltage i spillet).

I behøver ikke på forhånd sætte jer ind i reglerne, men hvis der er en, der ikke kan vente, findes en introduktion her: http://repetition.systime.dk/fileadmin/ ... et_01.pptx

Er I på?

Mvh. Jens
by JensH
Sat Apr 14, 2012 1:01 am
Forum: Arrangementer
Topic: Djengis Con III - De praktiske forberedelser
Replies: 248
Views: 99787

Re: Djengis Con III - De praktiske forberedelser

Hej Stony
Så vidt jeg kan se, har du ikke sat Birka og mig i sving. Vi vil selvfølgelig gerne påtage os ansvaret for noget praktisk.
Jeg har ikke rigtigt overblikket over, hvad der mangler, så du kan bare skrive os på noget. Da det jo er dig, der har alt besværet med at arrangere det her, kunne vi måske overtage nogle af dine praktiske opgaver - som fx tilberedning af frokost søndag.
Hvor er det fedt, at du årligt får denne begivenhed stablet på benene. High Five!!!
Vi ses, Jens



Stony wrote:En måneds til Djengis Con. Så er det vist på tide med lidt forberedelser.

Der nogle områder, hvor jeg vil sætte pris på assistance. Jeg vil forsøge at opdele og specificere disse områder, så folk der har lyst til at give en hånd med, kan udpege de ting de gerne påtager sig.

Dertil vil jeg her forsøge at planlægge et skema så dem der gerne på forhånd vil planlægge weekendens program har mulighed for det. (Dem der hellere bare tager det et skridt ad gangen uden decideret planlægning, skal naturligvis have lov til det.)
Folk der gerne vil spille et eller andet bestemt (og måske blive introduceret til det) kan frit forespørge her. Så snart der er nogen der påtager sig at medbringe et eksemplar af spillet, og nogen har påtaget sig at forklare regler, skal der blot specificeres et tidsrum hvor det pågældende spil skal på programmet, og så vil jeg sørge for at opdatere det. Jeg regner med at opdele dagene i moduler, så der eksempelvis er moduler fredag aften (fra ca. kl. 18.00), lørdag formiddag (fra 9.00 - 12.00), lørdag eftermiddag (13.00-18.00), lørdag aften (fra 19.00), søndag formiddag (9.00-12.00), søndag eftermiddag (13.00-15.00).

LINK TIL SPILLEPLANEN
(Det er en ganske almindelig HTML fil, så hvis du ikke er sikker på at du læser den nyeste version, så forsøg eventuelt at trykke SHIFT+F5 mens du står på skemaet, for at tvinge din browser til at hente siden påny.)

Der er som sagt områder, hvor jeg vil sætte pris på at få en hånd med. Der har tidligere været folk der på eget initiativ har givet en hånd med, og endnu flere der har spurgt om de kunne hjælpe med noget, og det har jeg sat stor pris på. Men jeg kunne godt tænke mig at få dette fordelt lidt bedre. Dels så jeg ikke selv skal holde styr på ligeså mange ting, men også for at det (forhåbentlig) ikke skal tilfalde den samme skare af mennesker at bidrage til at tingene kører, og så de øvrige kan fokusere på at få spillet noget brætspil, når de ikke selv er "på". Har man overskud, må man gerne skrive sig på to opgaver. :)

Opgaver jeg tænker der kunne uddelegeres:
- Madlavning til fredag aften. (Enten noget der laves på forhånd og bare skal lunes, eller også at man påtager sig at tilberede noget i hytten.) 1-2 personer. (Helle + Frouvne)
- Oprydning efter aftensmaden fredag. 2-3 personer. (Lars, Larna, Lilli)
- Aftenkaffeholdet fredag. 1-2 personer. (Sir William + Bugge) (Helle bager kage. :) )
- Tilberedning af morgenmad lørdag morgen (ca. kl. 08.00) 1-2 personer. (jondifool)
- Oprydning efter morgenmad lørdag morgen (ca. kl. 09.00) 1-2 personer. (Gunness, Maibritt)
- Tilberedning af frokost lørdag. (kl. 11-12) 2-3 personer. (Stony)
- Oprydning efter frokost lørdag. (ca. kl. 12.30-13.30) 2-3 personer. (Black Sea + KrammeB)
- Eftermiddagskaffeholdet lørdag. (ca. kl. 13.30) 1-2 personer. (Jeppe, MartinK)
- Tilberedning af aftensmad lørdag. (Afhængig af hvordan man angriber opgaven, og om det er lavet hjemmefra eller ej, kan opgaven starte tidligt eller sent, men der sigtes mod at servere maden ca. kl. 18.00) 2-3 personer. (Sir William + Robert)
- Oprydning efter aftensmad (ca. kl. 18.30-19.30) (Mik)
- Aftenkaffeholdet lørdag. 1-2 personer. (Mik + Bugge) ( Stony sørger for lidt kage til :) )
- Tilberedning af morgenmad søndag. (ca. kl. 08.00) 1-2 personer. (Greve)
- Oprydning efter morgenmad søndag. (ca. kl. 09.00) 1-2 personer. (Gunness, Maibritt)
- Tilberedning af frokost søndag. (ca. 11-12) 2-3 personer. (Stony)
- Oprydning efter frokost søndag. (ca. 11.30-12.30) 2-3 personer. (Aratar)

Hvad angår madlavning, så regner jeg med at der vil være købt ind til morgenmad og frokost på forhånd, og dette "bare" skal tilberedes og serveres. Hvad aftensmaden angår, er jeg åben overfor forslag mht. hvordan folk selv ønsker at løfte opgaven. Hvis de selv vil købe ind og lave tingene hjemmefra, så skal jeg bare bede om regningerne, og så dækker jeg naturligvis indkøbene.

Den afsluttende oprydning håber jeg at alle tilbageværende deltagere er behjælpelige med. Der er ikke det store, for selve rengøringen betaler vi os jo fra.

Det giver i alt 22-37 pladser der skal besættes. Jeg regner selv med at falde ind de steder der eventuelt ikke bliver besat, og i øvrigt forsøge at være på forkant med de øvrige forefaldende opgaver så som indkøb osv...

Såfremt der er spørgsmål til hvad de enkelte opgaver dækker over så spørg endelig løs.

Bare meld ind. Om ikke direkte i tråden, så eventuelt med en PB til undertegnede. :)

****************************************
Måske jeg bør forsøge at præcisere hvad der skal forventes at ligge i de enkelte opgaver.
- Morgenmadsholdet skal smide en røvfuld morgenboller i ovnen. Formodentligvis i to omgange, så der dels er nok, og med lidt mellemrum, så dem der ikke er oppe sharp, alligevel har en lille chance for at få lune morgenboller. Der skal laves nogle kander kaffe og koges vand til te. Der skal anrettes et bord med alle de forskellige morgenmads-ting. Juice. Yoghurt. Müsli. Smør. Ost. Syltetøj. Mælk og sukker til kaffe/te. Tallerkner og bestik. Hvis morgenmaden er klar kl. 08.00, og anden ombæring af boller kommer ind kl. 08.30, så må folk der kommer senere hjælpe sig selv.
- Kaffeholdet skal lave nogle kander kaffe og koge vand til te. Stille det hele frem sammen med kopper og skeer på et bord som folk kan tage fra. Eventuelt anrette kage og stille kagetallerkener med skeer/galfer.
- Frokostholdet skal sørge for at der bliver stillet frem til "buffet-bordet" som folk kan tage fra. Der skal stilles tallerkner og bestik frem. Der skal koges nogle æg. Jeg har tidligere skåret dem i halve og serveret dem på et fad, men det er strengt taget ikke nødvendigt. Snittes lidt tilbehør som agurk, tomat, løg, peberfrugt osv...
- Oprydningsholdene tager sig af at få ryddet af. Folk plejer at være flinke til at stille deres ting i køkkenet og sågar skylle af. Det skal smides i opvaskemaskinen. Buffet-bordet skal ryddes og det resterende mad smides i køleskabet.
by JensH
Sat Apr 14, 2012 12:42 am
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: Købes: Kahuna
Replies: 11
Views: 6513

Re: Købes: Kahuna

Kanzler wrote:
JensH wrote:Hej Pytman eller Kanzler
Jeg vil godt købe spillet af en af jer. 50 kr. synes jeg er en fair pris.
Er der en af jer, der er i København midt på dagen (omkring kl.13.30) i morgen lørdag, kunne jeg fx komme forbi...?
Hvis en af jer er med på Djenghis con om 14 dage, kunne det også være der.
Mvh. Jens
26 71 86 42
Jeg kommer til Djenghis Con, så kan tage det med der, hvis det har interesse.
Det er en aftale. Vi ses :D
Jens
by JensH
Fri Apr 13, 2012 1:05 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: Købes: Kahuna
Replies: 11
Views: 6513

Re: Købes: Kahuna

Stony wrote:Der er i hvert fald et eksemplar til salg på BGG. Sælgeren bor i Tyskland, så forsendelse bliver nok i den overkommelige ende...

http://boardgamegeek.com/boardgame/394/kahuna
Tak for det, steen - glæder mig til en Weekend i Allerød :D
Ses, Jens :)
by JensH
Fri Apr 13, 2012 1:05 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: Købes: Kahuna
Replies: 11
Views: 6513

Re: Købes: Kahuna

Hej Pytman eller Kanzler
Jeg vil godt købe spillet af en af jer. 50 kr. synes jeg er en fair pris.
Er der en af jer, der er i København midt på dagen (omkring kl.13.30) i morgen lørdag, kunne jeg fx komme forbi...?
Hvis en af jer er med på Djenghis con om 14 dage, kunne det også være der.
Mvh. Jens
26 71 86 42
by JensH
Thu Apr 12, 2012 2:39 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: Købes: Kahuna
Replies: 11
Views: 6513

Købes: Kahuna

Er der en, der kan sige mig, hvor jeg kan købe brætspillet Kahuna. Brugt eller nyt er underordnet...?
Mvh. Jens
by JensH
Wed Feb 08, 2012 9:11 pm
Forum: Arrangementer
Topic: Djengis Con III - d. 27-29. April 2012
Replies: 133
Views: 59324

Re: Djengis Con III - d. 27-29. April 2012

Hej Steen
Jeg vil gerne melde min datter Birka til.
Mvh. Jens