Search found 524 matches

by chr88
Tue Jun 02, 2020 7:46 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Månedens spiloplevelse maj 2020
Replies: 3
Views: 3332

Re: Månedens spiloplevelse maj 2020

Jeg troede sgu ikke, det ville ske, men min rekord med flest spillede spil i en måned er blevet slået - i maj nåede jeg 181 spil! Som I kan se, "snyder" det dog lidt, da der er en del børnespil, og Rory's Story Cubes tager ikke mange minutter at spille, men et spil er et spil :)
Jeg tilmeldte mig også Årets Spil 2020, og derfor fik jeg tilsendt 4 børnespil, jeg skulle spille, og især Rampelys Slammer var et hit (de andre forlader nok samlingen snarest...)

Men maj stod ikke kun på børnespil! Jeg fik fx spillet Terra Mystica igen (SHIT det er godt), Kemet et par gange (og er selvfølgelig hoppet på den nye Kickstarter!), Samurai et par gange, Glory to Rome et par gange og mange andre super gode spil.

Cities blev også støvet af og spillet med konen et par gang - det holder altså! Hurtig lille "hjernevrider" på et kvarter med konen.
The Crew blev også prøvet igen, og det blev til 10 spil i rap, fordi det er så hurtigt og lidt vanedannende, især når man taber og liiiige skal prøve at vinde missionen igen!
Blitzkrieg har jeg også skrevet meget positivt om tidligere, så det vil jeg ikke bruge tid på nu, men blot konstatere, at jeg nu på et par måneder allerede har spillet det 40 gange! Der plejer altid at være en eller anden freak på Boardgamegeek, der ligger i spidsen og har logget en masse spil, men det er så åbenbart mig... :D

Endelig skal Villainous helt sikkert fremhæves, da jeg nu endelig har prøvet at spille alle skurkene (og næsten også imod alle). Det er egentlig ikke noget specielt godt spil sådan rent spilmekanisk, men det er sindssygt tematisk, og det er sjovt at prøve de forskellige skurke og se, hvordan man kan vinde med dem! Der er stor forskel på sværhedsgraden af dem, både ift. deres win conditions, men også hvor nemt det er for dem at vinde; men det er nu helt fint, for så kan man selv tage en svær villain, mens nybegyndere kan prøve nogle af de lettere. Min bror elsker det, så jeg tog lige 11 spil med ham på et par dage - og jeg tænker ikke, at vi er færdige. Så det er nok månedens spiloplevelse. Jeg vil dog kun spille det med 2 eller 3, da selv 3 spillere kan trække lidt ud. Kan sikkert overtales til 4p en enkelt gang eller to, men det holder bare langt bedre med færre.

22 x Rory's Story Cubes
14 x Disney Villainous
10 x Blitzkrieg!: World War Two in 20 Minutes
10 x The Crew: The Quest for Planet Nine
7 x Rampelys Slammer
6 x McDonald's Flying French Fries Game
5 x Cities
5 x Don't Wake Daddy
5 x Kitty Bitty
5 x Wingspan
4 x Point Salad
4 x Race to the Roof
4 x Risk Junior
4 x Unmatched: Battle of Legends, Volume One
3 x Fishing Day
3 x Follow that Car!
3 x Glory to Rome
3 x Karuba Junior
3 x Klumpeduns
3 x Spot it!
3 x Wsiąść do Pociągu: Polska
2 x Agricola: All Creatures Big and Small
2 x Architects of the West Kingdom
2 x Bling Bling Gemstone
2 x Claim
2 x Elefun
2 x Great Western Trail
2 x Guillotine
2 x Hats
2 x Kemet
2 x The Mind
2 x Samurai
2 x Taluva
2 x Telestrations
2 x Timeline: Events
1 x 7 Wonders Duel
1 x Det dårlige selskab
1 x Diamant
1 x Dragon's Breath
1 x Duplik
1 x Egizia: Shifting Sands
1 x Food Chain Magnate
1 x Frank's Zoo
1 x Go Go Gelato!
1 x Halli Galli Party
1 x Hanabi
1 x Kayanak
1 x Lords of Waterdeep
1 x Mein erster Spieleschatz
1 x Nations: The Dice Game
1 x Outfoxed!
1 x Pandemic
1 x Pick Up Sticks
1 x Pyramid of Pengqueen
1 x Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island
1 x Snake Oil
1 x Terra Mystica
1 x That's Pretty Clever
1 x Trial by Trolley: Derailed Edition
1 x Ulm
1 x A War of Whispers
1 x Which Witch?
by chr88
Sun May 03, 2020 10:38 am
Forum: Voksenspil
Topic: Månedens spiloplevelse april 2020
Replies: 2
Views: 2867

Re: Månedens spiloplevelse april 2020

April blev den første måned nogensinde, hvor det lykkedes mig at spille mindst et spil om dagen :)

117 spil blev det til, fordelt over ganske mange forskellige slags spil. Ok, der er mange børnespil i blandt, men de fleste af dem har været en fornøjelse at spille. Karuba Junior fortsætter med at være et hit hos den mellemste på 3½, mens Uno hitter hos den ældste på 5½, og Dragon's Breath er super til begge. Prøver også gradvist at introducere "voksenspil" i den lettere genre, og Diamant (Incan Gold) har været et pænt hit pga. den spænding, der er forbundet med push your luck-mekanikken.

Nå, men jeg har heldigvis også spillet nogle fede voksenspil! Det klart bedste har selvfølgelig været 3 x Terra Mystica, som er mit nr. 2 spil of all time! Alle gangene har det været med mine brødre, som faktisk er ret skrappe til det (en af dem vandt faktisk et af spillene som Darklings mod mine Fakirer, så det var rigtig fedt!). Vi fik også spillet Villainous, Terraforming Mars og Sorcerer City, hvor særligt de to sidstnævnte rangerer højt hos mig, så det har helt klart været månedens højdepunkt!

Derudover har jeg også fået spillet andre af mine yndlingsspil såsom Hansa Teutonica, Puerto Rico, Hanabi, Clank, Taluva og Blitzkrieg, så alt i alt har det været en super god måned, selvom det pga. corona er en meget lille kreds, jeg har spillet med (har fx slet ikke spillet med min faste spilgruppe i april).

9 x UNO
7 x Dragon's Breath
7 x Similo
5 x Karuba Junior
4 x Taluva
3 x Blitzkrieg!: World War Two in 20 Minutes
3 x By Golly!
3 x The Crew: The Quest for Planet Nine
3 x Diamant
3 x Ghost Blaster
3 x Leo
3 x Letter Jam
3 x Loopin' Louie
3 x Mental Blocks
3 x My First Stone Age
3 x Old Maid
3 x Puerto Rico
3 x Socken Pfeffern
3 x Terra Mystica
3 x Trial by Trolley: Derailed Edition
2 x 13 Minutes: The Cuban Missile Crisis, 1962
2 x Clank!: A Deck-Building Adventure
2 x Det dårlige selskab
2 x Disney Villainous
2 x The Enchanted Tower
2 x Hanabi
2 x Snake Oil
2 x Ticket to Ride Map Collection: Volume 7 – Japan & Italy
2 x Which Witch?
2 x Zooloretto Junior
2 x Zoom Street: Mastermind Junior
1 x Around the World in 80 Days
1 x Dead Man's Draw
1 x Exit: The Game – The Stormy Flight
1 x Exit: The Game – Theft on the Mississippi
1 x Geistesblitz Junior
1 x Hansa Teutonica
1 x Here, Fishy, Fishy!
1 x The Ladybug's Costume Party
1 x Lords of Waterdeep
1 x Lotto
1 x Orchard
1 x Outfoxed!
1 x Rhino Hero: Super Battle
1 x Sorcerer City
1 x Spooky Stairs
1 x Telestrations
1 x Terraforming Mars
1 x Ticket to Ride: First Journey (Europe)
by chr88
Fri Apr 03, 2020 8:26 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Månedens spiloplevelse marts 2020
Replies: 2
Views: 3414

Re: Månedens spiloplevelse marts 2020

Marts blev den måned med næstflest spillede spil, siden jeg startede med at spille tilbage i 2011! Det skyldes dog primært et HAV af børnespil, som vi har spillet stort set hver dag, siden vi blev tvunget til at arbejde hjemmefra… Det er nu også fint nok, for jeg elsker at se mine børn lære spil og blive bedre til at træffe gode beslutninger i spillene! Den ældste på 5½ er ved at kunne forstå og spille de fleste, gode børnespil. Alligevel kan jeg godt mærke, at jeg ikke orker at spille de samme børnespil igen og igen 10+ gange på kort tid – så nu har jeg bestilt en håndfuld nye børnespil… 😊

Jeg vil ikke skrive så meget til hvert spil, for der er simpelthen for mange, men bare fremhæve nogle af voksenspillene og så nogle af børnespillene:

Voksenspil:
- Blitzkrieg: holder bare stadig! Alle (mænd) jeg har prøvet det med, elsker det også; min kone er ikke helt så solgt på det… Udvidelsen er også super og giver lidt variation, men virker måske ikke 100% balanceret (gæt selv hvor japanerne altid sætter den første brik…)
- Pandemic Legacy Season 2: INGEN SPOILERS. Vi startede med det for laaang tid siden, men kom pludselig fra det. Hvilket bedre tidspunkt end at starte op på det igen… Vi mangler lige de tre sidste måneder, og jeg glæder mig til at se, hvad historien ender med. Jeg synes faktisk, at sæson 2 er klart bedre end sæson 1, som jeg lidt synes, var meget klassisk, standard Pandemic med få twists. Sæson 3 er selvfølgelig et must-buy!
- Taluva: det er bare klasse. Nærmer mig de 100 plays! Første gang med udvidelsen; ikke sikkert at jeg kommer til at spille meget med den.
- Terraforming Mars: FEDT at få spillet det så mange gange med både 2 og 3 i denne måned, efter kun at have spillet det to gange på et års tid. Fik også spillet Venus Next igen, og hvis man fjerner corporation-kortene, så fungerer det faktisk ok, selvom det stadig er den svageste udvidelse, synes jeg (har endnu ikke prøvet Turmoil).
- Villainous: min kone er desværre ikke helt hooked på det, og selve spilmekanisk er det da heller ikke noget fremragende spil… Men tematisk holder det faktisk ret meget ift. de forskellige skurkes missioner, og de spiller VIRKELIG forskelligt – på den fede måde! Skal helt sikkert spilles mere i forskellige setups, og jeg må også prøve de forskellige udvidelser!

Børnespil:
- Karuba Junior har været et stort hit med hende på 3; der er ikke meget strategi, men det holder, og de er altid spændte på, om de mon trækker en skat, tiger eller piratskib! Og så er samarbejdsspil bare i høj kurs i den aldersgruppe.
- My First Carcassonne: det holder! Synes nu ikke rigtig det minder om Carcassonne, men det holder, og min ældste har faktisk vundet flere gange helt reelt, fordi hun har lagt nogle brikker snedigt – proud dad!
- Uno: min ældste er blevet ret glad for det, for hun kan også vinde ærligt og redeligt, og så tager hvert spil kun 2 minutter, hvis man spiller det uden de reelle scoringsregler. Speaking of: det er sådan jeg tænker, de fleste spiller. Ligesom de fleste sikkert også spiller med, at man kan smide flere +2’ere oven på hinanden. Eller at man kan smide en +4’er, selv hvis man kan spille andre kort. Eller at man kan smide flere kort med det samme tal på. WRONG! Ingen af de ting står faktisk i reglerne, men er house rules…!
- TtR First Journey: det bedste børnespil i måneden, fordi jeg rent faktisk også selv synes, det har været sjovt at spille (almindeligt TtR er jo virkelig godt!

11 x Blitzkrieg!
11 x Karuba Junior
11 x UNO
10 x My First Carcassonne
6 x Coconuts
6 x My First Castle Panic
6 x Pandemic Legacy: Season 2
6 x Taluva
6 x Ticket to Ride: First Journey (Europe)
5 x Terraforming Mars
4 x Concept Kids: Animals
4 x Disney Villainous
4 x Watergate
3 x The Crew: The Quest for Planet Nine
3 x Mmm!
3 x Old Maid
3 x Outfoxed!
2 x Bugs in the Kitchen
2 x By Golly!
2 x Dead Man's Draw
2 x The Estates
2 x Ghost Stories
2 x Go Away Monster!
2 x Mein erster Spieleschatz
2 x No Thanks!
2 x Patchwork
2 x Pyramid of Pengqueen
2 x Ramasjang Mysteriet
2 x The Sherlock Files: Elementary Entries
2 x Ticket to Ride: Nordic Countries
2 x Zoom Street: Mastermind Junior
1 x Coco Crazy
1 x Deckscape: The Curse of the Sphinx
1 x Egizia: Shifting Sands
1 x Gloobz
1 x Kayanak
1 x The Little Orchard
1 x Maze Racers
1 x Monster Trap
1 x Pie Face
1 x PitchCar Mini
1 x Praetor
1 x Socken Pfeffern
1 x Spot it!
1 x Warhammer 40,000: Conquest
by chr88
Mon Mar 02, 2020 9:35 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Månedens spiloplevelse februar 2020
Replies: 5
Views: 4503

Re: Månedens spiloplevelse februar 2020

Februar 2020 blev af en eller anden grund den klart bedste måned, siden jeg startede i hobbyen tilbage i 2011! Det blev til hele 116 spil fordelt på de 29 dage, så i gns 4 om dagen, og kun 6 dage fik jeg ikke spillet. Så hvem siger, at man ikke har tid til at spille, når man har mange små børn! :wink:
Jeg har ganske vist haft to måneder tilbage i 2014 (før børn...), hvor jeg nåede flere spil (125 og 172), men denne måned har jeg svært ved at se blive overgået rent kvalitetsmæssigt – når man får spillet 7 af de 8 spil, man rater 9.5 eller 10 (og som jeg alle sammen har spillet 48+ gange), så kan man sgu ikke klage…! :)

16 - Blitzkrieg!
7 - Shit Happens (diverse udgaver)
7 - Zoom Street: Mastermind Junior
4 - Agricola
4 - Scythe Fenris
4 - Snake Oil
4 - Ticket to Ride: First Journey (Europe)
4 - Trial by Trolley
3 - Disney Villainous
3 - Dominion
3 - Hanamikoji
3 - Hansa Teutonica
3 - Through the Desert
2 - 7 Wonders
2 - Ave Caesar
2 - Babylonia
2 - Bugs in the Kitchen
2 - Clank! Legacy: Acquisitions Incorporated
2 - Diamant
2 - Master Fox
2 - Monster! Monster!
2 - Operation
2 - Puerto Rico
2 - Spooky Stairs
2 - Summoner Wars: Master Set
1 - 7 Wonders Duel
1 - Agricola: All Creatures Big and Small
1 - Blood Rage
1 - The Castles of Burgundy
1 - Codinca
1 - Dead Man's Draw
1 - Decktective: Bloody-Red Roses
1 - Dragon's Gold
1 - Duplik
1 - Egizia: Shifting Sands
1 - The Enchanted Tower
1 - The Estates
1 - Ethnos
1 - Imhotep
1 - Kayanak
1 - The Ladybug's Costume Party
1 - Nexus Ops
1 - Patchwork
1 - Ra
1 - Ricochet Robots
1 - The Sherlock Files: Elementary Entries
1 - Sorcerer City
1 - Telestrations
1 - Ticket to Ride: London
1 - Tofu Kingdom
1 - Trade on the Tigris
1 - Warsaw: City of Ruins

Højdepunkter:
• Blitzkrieg – shit det er et godt 2p-spil, der vitterligt kun tager 20 minutter! Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har spillet et 2p-spil så mange gange på en enkelt måned. Er sgu nok strøget ind som nr. 3 på min liste af 2p-spil.
• … det overgås dog af Agricola ACBAS, som er så genialt! 20 minutter med sindssygt fede beslutninger og 0% held! Eneste ærgerlige er næsten, at det hedder noget med Agricola, for så forventer folk en bestemt type spil, men det spiller meget anderledes.
• … som nok igen overgås af Summoner Wars, som er sindssygt fedt og et af de få ikke-eurogames, jeg virkelig elsker! Fik også spillet det igen som 2vs2, og selvom det er sjovt, så er det lidt for langt. Men som almindeligt 1vs1 er det fedt!
• Scythe Fenris – fik spillet de sidste 4 spil efter de første 4 i januar, og det var alt i alt et fint nok spil, men slet ikke så godt, som mange folk gør det til. Har svært ved at skrive mine kritikpunkter uden at spoile…
• Clank Legacy – er kun 2 spil inde, men det tegner sgu til at blive en fed oplevelse!
• Agricola – mit yndlingsspil, kæææft det er godt! Fik også spillet med udvidelsen en af gangene, det spicer godt nok spillet op; mine medspillere er ikke så vilde med udvidelsen, men jeg elsker den.
• Hansa Teutonica – et af mine yndlingsspil, så det var en skandale, at jeg slet ikke fik det spillet sidste år, og derfor var det ekstra lækkert at få det på bordet tre gange i februar.
• Puerto Rico – lidt samme situation som HT ovenfor, da jeg kun havde spillet det én gang siden 2017, selvom jeg egentlig elsker det.
• Mange partygames; Shit Happens har været et hit, selv med folk der normalt ikke er så meget til den slags spil. Snake Oil, Duplik og Trial by Trolley med familien har også været en fornøjelse, og Telestrations er jo bare kongen af partygames!
• Diverse børnespil; min ældste på 5 er endelig ved at kunne spille lidt mere avancerede spil som Ticket to Ride First Journey, og det var en fornøjelse at se! Hun elskede også Mastermind Junior, som det fremgår af statistikken.

Oooog jeg kunne blive ved! Babylonia og Sorcerer City er nok mine yndlingsspil fra 2019, fedt at få spillet 7 Wonders med udvidelser igen, Ra er i min top 5, Nexus Ops er et fedt og hurtigt dudes on a map-spil osv. osv. osv…
Der var ikke mange dårlige spil, men Tofu Kingdom, TtR London, Decktective, Trade on the Tigris og især Codinca behøver jeg aldrig at spille igen.
by chr88
Fri Sep 07, 2018 6:58 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Exit-spillene
Replies: 4
Views: 3869

Re: Exit-spillene

Jeg er også ret pjattet med Journal29 og er KÆMPE fan af EXIT-spillene - de er så afgjort de fedeste escape rooms, og jeg har prøvet dem alle :) Det er selvfølgelig smag og behag, men jeg synes bare, at gåderne er langt mere interessante i EXIT end i mange af de andre.
Jeg synes selv, at Pharaoh's Tomb og det nye Dead Man on the Orient Express har været de bedste (i sidstnævnte skal man rent faktisk finde morderen, hvilket jeg synes, var super fedt!), men næsten alle har været rigtig gode oplevelser. Abandoned Cabin er også det, jeg ville anbefale andre at starte med - det er ikke så svært, og der er nogle fine puzzles!
by chr88
Wed Feb 28, 2018 12:28 pm
Forum: Arrangementer
Topic: Djengis Con IX - d. 13.-15. April 2018
Replies: 41
Views: 32888

Re: Djengis Con IX - d. 13.-15. April 2018

Argh - first in, first out... :( Der er kommet andre ting i vejen, der gør, at jeg for en gangs skyld ikke kan komme. Det er ellers et af årets højdepunkter! Må I alle få en super weekend. :)
by chr88
Tue Jan 16, 2018 6:11 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? Januar 2018
Replies: 48
Views: 27950

Re: Hvad har du spillet i dag? Januar 2018

Gunness wrote:
Larsine wrote:Scythe. ..Jeg fik dog kun skrabet masser af point ind fordi jeg var sidste spiller og kunne sprede mig over mange områder, hvilket jeg også synes er en af problematikkerne ved spillet.
Det kan vel bl.a. løses ved, at de øvrige spillere spreder arbejdere rundt omkring, så det koster sidste spiller popularitet at gå ind i de områder? Jeg har ikke oplevet det som noget problem.
Lars: alle spillere får ikke en sidste tur. Spillet slutter med det samme, en spiller får sin 6. stjerne. Det kan godt være, I spillede det rigtigt, men det lyder ikke sådan.
by chr88
Mon Oct 30, 2017 10:29 am
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? Oktober 2017
Replies: 33
Views: 20264

Re: Hvad har du spillet i dag? Oktober 2017

Stony wrote:
Gunness wrote:Det var i alt fald hendes ambition, at det skulle op på mindst 16. Nu må vi se, hvor længe entusiasmen holder :) Men det bliver selvfølgelig sværere og sværere at komme op. De 0,4%, der har et index på 100+, ville jeg gerne møde.
Me too. Jeg tror ikke jeg kender nogen der spiller mere pap end Mik. Han kan snige sig op på 33. Måske hvis man virkelig elsker små fillers...
Du kender da mig! ;) I øvrigt ganske dedikeret af Mik at have spillet Bingo 57817 gange... :D
by chr88
Fri Sep 22, 2017 3:25 pm
Forum: Smalltalk
Topic: GermanGames BGG Statistik
Replies: 29
Views: 26513

Re: GermanGames BGG Statistik

strato wrote:
chr88 wrote:Sjovt.

... men har du virkelig spillet "Kryds og bolle" 66 gange? :D
Mindst! Nok en faktor 100 mere ... du har fundet og afsløret min fetish for letvægts børnespil som bedst udføres på en McD legeplads efter 23:00 ...

:oops:
:D
strato wrote:
chr88 wrote: Og hvordan med folk, der også logger udvidelser; bliver de frasorteret, eller bliver ALT registreret? Der er jo også nogle, der logger alt de spiller online mod bots, men disse er vel også umulige at frasortere?
Jeg logger af typen boardgame, dvs. ikke udvidelser. Der er et hav af forbehold når man laver den slags statistik - sådan vil det altid være. Også hvor vidt man vil sortere på det ene eller andet, periodiseringer o.s.v.

BGG understøtter ikke at man kan logge om man har spillet IRL eller online (så vidt jeg kan se) så det vil mine tal heller ikke gøre... Det vil jo stadig afspejle lidt om hvem vi er og hvad vi kan lide. Personligt logger jeg kun IRL spil, det andet ville simpelthen være for omfangsrigt.

Når der kommer nogle tal, skal jeg nok vedlægge forklaring på hvordan de er trukket, forbehold for data der ændrer sig bagud i tid o.m.a.
Det lyder rigtig godt :) Og jeg kunne som sagt heller ikke lige se, hvordan du nogensinde skulle kunne skelne mellem IRL og online (mod andre spillere og mod bots)... Lyder også fint ift. udvidelser, selvom lige et spil som Ticket to Ride tror jeg, at mange logger som udvidelseskortet (alle dem jeg kender gør i hvert fald), men igen, hvor går grænsen så... :) Jeg glæder mig til at se, hvordan vi her på GG spiller!
by chr88
Fri Sep 22, 2017 11:50 am
Forum: Smalltalk
Topic: GermanGames BGG Statistik
Replies: 29
Views: 26513

Re: GermanGames BGG Statistik

Jeg er ligeglad med, hvad folk gør... :)

Jeg skulle dog måske have skrevet mulighed for at sortere, og ikke nødvendigvis frasortere.

Uanset hvad tror jeg ikke, at det er muligt for strato rent faktisk at gøre, men det ville bare være sjovt, hvis man kunne sortere i data. For for mig ER der forskel på, om man spiller det online mod bots (man kan jo kværne et spil Star Realms/Ticket to Ride/mv. på 5 minutter, så alle online-spil vil naturligt booste dine antal spillede "brætspil", og det vil sikkert være en håndfuld bestemte spil), eller om man sidder og spiller med venner. Du logger jo heller ikke de spil, du spiller på din iPad, så for dig er der også en lille forskel, mens andre logger alt. Folk er forskellige.

Som sagt er jeg ligeglad med, hvad folk gør, men jeg ville bare gerne have muligheden for at se ALLE spil for alle brugere, men også frasorteret de mange spil online. Så man kan se, hvilke spil der topper, når man spiller i fysisk selskab med andre, og hvilke spil der bare generelt spilles mest via alle typer (iPad, online, smartphone...)
by chr88
Fri Sep 22, 2017 9:58 am
Forum: Smalltalk
Topic: GermanGames BGG Statistik
Replies: 29
Views: 26513

Re: GermanGames BGG Statistik

Gunness wrote:Hvis man ikke skelner i indtastningsøjeblikket, er det vel umuligt at skelne mellem IRL-spil og online-ditto.
Ja, præcis. Men hvis nu et par få brugere har logget 1000 spil Dominion eller Race for the Galaxy online, eller en har logget 1000 spil Star Realms på sin smartphone, så vil det jo skævvride resultaterne en del.
by chr88
Fri Sep 22, 2017 9:29 am
Forum: Smalltalk
Topic: GermanGames BGG Statistik
Replies: 29
Views: 26513

Re: GermanGames BGG Statistik

Sjovt.

... men har du virkelig spillet "Kryds og bolle" 66 gange? :D

Og hvordan med folk, der også logger udvidelser; bliver de frasorteret, eller bliver ALT registreret? Der er jo også nogle, der logger alt de spiller online mod bots, men disse er vel også umulige at frasortere?
by chr88
Fri Sep 22, 2017 9:25 am
Forum: Smalltalk
Topic: Mit brugernavn på Boardgamegeek er...
Replies: 50
Views: 45270

Re: Mit brugernavn på Boardgamegeek er...

Jeg var sikker på, jeg havde skrevet det, men åbenbart ikke :)

https://boardgamegeek.com/user/ChrB
by chr88
Wed Sep 13, 2017 8:21 pm
Forum: Ugens tema
Topic: 1'ere på BGG
Replies: 20
Views: 16588

Re: 1'ere på BGG

Oj oj oj...

Har ratet tre spil 1 på BGG:

Snakes & Ladders, fordi der er 0 beslutninger.
Krig, fordi der er 0 beslutninger.
Matador, fordi det ofte tager aaaaalt for lang tid (og har for meget held, og man ofte kan se vinderen lang tid før, spillet reelt set slutter)

Derudover har jeg ratet flere spil 1.5, som også næsten kunne være 1'ere, da de er helt eventyrligt usle...

Snail's Pace Race
Single Card Game
Bupkis
Tic-Tac-Toe
PuzzleWar

Hvis man vil se hvorfor, kan man klikke på min profil og læse kommentarerne :)
by chr88
Wed Sep 13, 2017 8:03 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? September 2017
Replies: 28
Views: 17673

Re: Hvad har du spillet i dag? September 2017

Jens_Hoppe wrote: De næste spil i serien skal afgjort prøves - også selvom chr88's kommentar om, at de næste spil er betydeligt sværere skræmmer lidt. :-)
Jeg glæder mig til at høre, hvad du/I synes om de andre! :) Nogle puzzles man selv synes er svære, løser andre jo på 2 minutter.

Det skal dog siges, at jeg til de to andre kun spillede med min kone, og The Secret Lab var mit første Escape Room-spil overhovedet, så det kan også have spillet lidt ind. Vi var derimod 4 til The Abandoned Cabin, og det tog os 39 minutter uden hjælpekort, mens jeg mindes, at The Pharaoh's Tomb tog godt halvanden time + nogle hjælpekort (der var især to puzzles, hvor vi sad længe og ikke lige kunne regne dem ud!)

Jeg glæder mig voldsomt, til de tre nye EXIT-spil kommer om en måneds tid! Stadig min yndlingsserie af Escape Room-spillene.