Search found 11 matches

by MPA
Fri Aug 06, 2010 9:42 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: Settlers - Byer & Riddere efterlyses.
Replies: 13
Views: 8654

Re: Settlers - Byer & Riddere efterlyses.

Hov, jeg fik da ikke svaret tilbage på denne tråd. Det må I sgu undskylde. :oops:

Jeg agter at sælge de danske versioner, som ganske vist er min hustrus, og så købe alle de engelske, hvor der også er flere udvidelser. Så må hun få dem som erstatning på et tidspunkt.

Sir William: go for it! :)

MP - der beklager sin sløvhed
by MPA
Fri Aug 06, 2010 9:30 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: ting sælges : for mange spil....
Replies: 4
Views: 3288

Re: ting sælges : for mange spil....

Jeg er på de her:

Monsters Menace America - god stand 100kr

the Red Dragon Inn - næsten som nyt 200kr

Sender lige en bette hilsen med mere info. :)

MP
by MPA
Mon Feb 15, 2010 5:35 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: Settlers - Byer & Riddere efterlyses.
Replies: 13
Views: 8654

Re: Settlers - Byer & Riddere efterlyses.

Der er desværre ikke nogen Byer & Riddere i Bog & Idé i City 2. :cry:
Jeg har i øvrigt ringet rundt til et hav af butikker indenfor Bog & Idé, Bøger & Papir og div. andre. Har også ringet rundt i Jylland. Intet endnu andet end en hastigt voksende telefonregning.
by MPA
Mon Feb 15, 2010 1:28 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: Settlers - Byer & Riddere efterlyses.
Replies: 13
Views: 8654

Settlers - Byer & Riddere efterlyses.

Hjælp!

Jeg har i mit sløvsind aldrig fået anskaffet mig Byer & Riddere-udvidelsen til Settlers i den danske udgave. Hustruen og jeg har altid spillet det med de samme venner, der lå inde med den udgave, mens vi havde Søfarer. Da vi så skulle spille det med andre venner, ville jeg købe udvidelsen og opdager her til min store skræk, at udvidelserne er udgået for et pænt stykke tid siden. Jeg har talt med produenten, et hav af forhandlere i hele landet og ledt overalt på nettet, men hylderne er tomme.

Er der nogen, der kan hjælpe med forhandler eller evt. vil sælge deres egen udgave? Jeg er klar over, at der så nok følger basissæt og andre udvidelser med, men det er også helt fint. Jeg MÅ bare ha' den udvidelse, da vi slet ikke kan forestille os kun at spille med basissættet og Søfarer.

MP
by MPA
Thu Jun 26, 2008 8:58 am
Forum: Indkøb, udsalg og tilbud i øvrigt
Topic: FANTASKISKE TILBUD
Replies: 14
Views: 7574

Re: FANTASKISKE TILBUD

Helle wrote:
MPA wrote:Jeg har selv UR og Gheos fra kosteskabet i Hellerup ved ophørsudsalget. Har endnu til gode at få afprøvet UR, men det ser ud til at være ganske fint og spændende. Gheos har jeg prøvet en enkelt gang, og det minder lidt om Carcassonne. Holdbarheden kan jeg jo dog ikke sige noet om, men til prisen er der tale om gode bud på nogle hyggelige timer.

MP
Kosteskabet ... altså dog ...
Verdens fedeste kosteskab vel at mærke. :wink:
by MPA
Wed Jun 25, 2008 12:01 pm
Forum: Indkøb, udsalg og tilbud i øvrigt
Topic: FANTASKISKE TILBUD
Replies: 14
Views: 7574

Re: FANTASKISKE TILBUD

Jeg har selv UR og Gheos fra kosteskabet i Hellerup ved ophørsudsalget. Har endnu til gode at få afprøvet UR, men det ser ud til at være ganske fint og spændende. Gheos har jeg prøvet en enkelt gang, og det minder lidt om Carcassonne. Holdbarheden kan jeg jo dog ikke sige noet om, men til prisen er der tale om gode bud på nogle hyggelige timer.

MP
by MPA
Tue Sep 25, 2007 2:39 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Bang!
Replies: 1
Views: 2284

Er det til samtlige kort?

Der er et link til High Noon her:
http://giochinscatola.it/catalog/images ... d_list.doc

Ellers har jeg selv haft nogle andre i kikkerten, men hvis de link er gemt, ligger de på en gammel puter. Tager noget tid at grave frem.

MP
by MPA
Thu Aug 23, 2007 5:47 pm
Forum: Nyheder fra GermanGames.dk
Topic: GermanGames i fremtiden?
Replies: 18
Views: 19471

Det kræver ikke meget at inddrage institutioner. Jeg taler ikke om at skulle ud at missionere, men nævnte at det måske var en mulighed for de foreninger, der nu engang må være tilknyttet siden her.

Det er jo i og for sig heller ikke mere kompliceret, at jeg gennem mit arbejde vil kunne anbefale nogle institutioner spillet og hvis der er andre med arbejde indenfor det pædagogiske område, vil det jo være oplagt for dem at demonstrere pædagogiske spil og sjove spil for kolleger, børn og forældre. Nu er jeg så pt. blandt voksne handicappede, som også i nogle tilfælde vil kunne glædes over disse spil, så jeg kan da henlede opmærksomheden på de anbefalinger, der måtte komme ind at ligge på siden. Det kræver bare, at det er overskueligt og nemt at læse om spillene, og at der vil være en række links til forhandlere.

MP
by MPA
Thu Aug 23, 2007 12:11 pm
Forum: Nyheder fra GermanGames.dk
Topic: GermanGames i fremtiden?
Replies: 18
Views: 19471

Stony wrote:
MPA wrote:En af måderne at nå ud til børnefamilierne er gennem institutioner. Måske det var muligt at inddrage fritidsklubber og børnehaver i nogle af spillene?
Her vil der ske et skifte, fra "bare" at være aktiv online, til at lægge beslag på folks tid, for at tage ud og være fysisk tilstede et sted. Og der vil skulle lægges en hel del timer, før det virkelig batter. Selv om idéen er sød, så tror jeg ikke den holder.
Bid mærke i at der her også lægges op til at inddrage spilforeninger. Jeg er ikke vidende om, hvorvidt der befinder sig sådanne i lille Kbh. (læs: spøg), men jeg er rent professionelt bekendt med, at rollespilsforeninger tidligere har draget ud i klubber og institutioner med stor succes. Om der igennem GG er kontakt til en sådan bræspilsforening, kan jeg kun gisne om, men det vil da være oplagt at inddrage sådanne, i særdeleshed når siden gradvis bliver mere og mere opbygget som foretrukkent forum og mødested for brætspilsfolk fra Danmark; ja sågar hele Skandinavien - hvorfor nøjes? :D
Vel lægges der op til en mere udadvendt, aktiv indsats, men for nogle spillere er der også en del morskab i at udbrede kendskabet til netop de spil, som man selv spiller.
Det skal ikke ses som en forpligtelse, men som et forslag til kanalisering af ekstra energi og overskud til at nå ud til folk, her altså børnefamilierne.
Hvis det fortsat var børneinstitutioner, jeg arbejde i, ville det så absolut være oplagt for mig at lave en introduktion af spil på min arbejdsplads og prøve at få fat på folk med endnu større indsigt i disse "nye" børnespil.
Således vil det måske være ganske ligetil for andre at inddrage spil i deres daglige virke, såfremt det er muligt.
Vi er vel blot en flok barnlige sjæle, ikke? Så skulle det være en smal sag at konvertere alle danske børn til at spille brætspil fremfor Wii, PS3 og Warcraft på puteren (gode, gamle bip-bip spil bør dog altid være tilladte som et lille afbræk :lol: )
by MPA
Wed Aug 22, 2007 11:06 pm
Forum: Nyheder fra GermanGames.dk
Topic: GermanGames i fremtiden?
Replies: 18
Views: 19471

Jeg ser også meget gerne danske anmeldelser af spil herinde.
Men vil de så stå i forum? Jeg tror, det vil være til stor hjælp, hvis man kunne implentere de nye funktioner i det gamle layout på hjemmesiden, evt. med nogle mindre justeringer, så der kom en grafisk præsentation frem af spillene, når man ser i oversigten over spil.
Den her type fora er nu engang ikke for de brede masser, men appellerer fint nok til vi nørder, der gider sidde at læse alle emner for at finde netop ´det emne, som vi synes er godt (eller ofte DE emner).

En anden ting er lister á la dem på Bgg. Det, at man kan finde spil efter kategori, men også finde frem til spil, der virker efter bestemte mekanismer, som man måtte have præferencer for, vil gøre det endnu nemmere for folk at gå fra et spil til et andet.

En af måderne at nå ud til børnefamilierne er gennem institutioner. Måske det var muligt at inddrage fritidsklubber og børnehaver i nogle af spillene?
Evt. med en aktiv indsats fra spillere med indsigt i disse spil og/eller spilforeninger. Dette besværliggøres dog af tilgængeligheden af spilllene og risikoen for at virke økonomisk interesseret i at narre folks mønter op af lommerne på smarte spil (hvilket godt kunne forsvares, hvis GG bestod som et semi-professionelt foretagende).

Der kunne jo tilbydes en præsentation af en lang række gode børnespil en eftermiddag, hvor forældrene så kunne spendere nogle minutter sammen med børnene for at se spillene, som ungerne i forvejen havde prøvet.
Hvis man som forening henviser til en række af steder, hvor spillene så kunne erhverves fra, ville man måske også kunne distancere sig fra den klæge lugt af kommerciel spil-pusher (ikke at GG nogensinde har lugtet fælt af den slags). :D

En anden ting er så navnet - German Games virker ret afskrækkende for de af os, der er stærkt traumatiserede af tyskundervisningen i folkeskolen og gymnasiet. Dem er der en del af i Dk. Som nørd kan jeg se godt forbi min fobi for snørklede tyske tekster, men hvor mange af de lettere interesserede bliver fanget nok af teksten og ryger ikke ind forbi nogle af de andre, kommercielle spilbutikker? Prøv at google "brætspil" - det er svært at lade sig indfange af både navn og beskrivelse. Rimelige priser er en underdrivelse for mig som forburger - jeres priser var da superfordelagtige!
Et godt sted at tage fat er derfor også på søgesiderne, hvor navnet for børnespilssidernes vedkommende bør ændres, og hvor beskrivelsen indfanger så mange mulige søgeord som muligt. Kort- og brætspil er SJOVE, SKÆGGE, FORTRYLLENDE og meget mere! Lad os forkynde dét for børnefamilierne og få dem væk fra skærmene og hen til spisebordet! Jeg begynder selv i morgen...eller noget. :?

Jeg tror på, der er masser af uanede muligheder tilstede for et sådant sted og med entusiasme skal det nok være muligt at oplyse folk om den morskab; den hygge; det sammenhold, der er forbundet med at spille alle disse dejlige spil.
Jeg mangler i øvrigt selv at få fingrene i gode børnespil, men barnet er kun lige på vej, så I må allesammen gerne læsse jeres aflagte gode børnespil af på mig over de næste mange år. :D

MP
by MPA
Wed Aug 22, 2007 10:26 pm
Forum: Nyheder fra GermanGames.dk
Topic: GermanGames er kommet til en korsvej ...
Replies: 40
Views: 39923

Naaaarj......her har jeg kun handlet ved jer to gange, hvor jeg ganske vist fik pillet 6 spil af jeres hylder under sommerens gode kombi-tilbud, men jeg var jo kun lige begyndt?

Nå, jeg kan nu sagtens forstå jeres beslutning, da jeg selv har en hobbyvirksomhed ved siden af mit almindelige job, og ved hvor tidskrævende den slags pludselig kan blive. Man kan let glemme at have det sjovt og ikke tænke i kommercielle baner.

Håber at kunne være en del af et aktivt brætspilsforum, hvor jeg kan finde inspiration til nye spil samt dele denne nørdede lidenskab med ligesindede.

MP