Search found 30 matches

by Aermord
Wed Oct 10, 2007 4:21 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Vær med til at vælge byer til Monopoly Her & Nu
Replies: 7
Views: 6297

Læg lige mærke til min lille bys placering - Engesvang ligger højt fordi byen er blevet mobiliseret for at folk skal gå ind på siden for at stemme. Der hænger plakater her og der.. derudover så har dem der har stået for mobiliseringen en fast overbevisning om at dette vil betyde at Engesvang så vil være at finde på det spillebræt af monopoly som familien danmark vil sidde med de næste 30 år.

Så det er lidt en fornøjelse at ligge højere end både Århus og Kbh ;)
by Aermord
Sun Sep 23, 2007 7:47 pm
Forum: Indkøb, udsalg og tilbud i øvrigt
Topic: Fuldrigger
Replies: 8
Views: 8165

Jeg kunne godt tænkes at være på jagt efter det.. da det vækker minder.
by Aermord
Mon Sep 17, 2007 5:32 pm
Forum: Designerforum
Topic: Sparringspartner søges
Replies: 17
Views: 13670

Hvis geografi ikke er nogen hindring, Stony, så er jeg villig til at gøre et forsøg på at 'med designe' på dine ideer. Jeg har selv en ide liggende på opstartsstadiet som måske også kunne inddrages.

Send mig evt. en PM med detaljer hvis du lyster. :)
by Aermord
Thu Sep 06, 2007 1:45 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Hjælp til installation af Gimp søges
Replies: 6
Views: 4977

Det er lidt ud af en tangent, men hvis du er efter et tegneprogram i stedet for et billedredigeringsprogram som GIMP, så prøv Inkscape, der byder på ægte vektorbaseret grafik. Det er kort sagt et genialt program og ganske gratis (open source).
by Aermord
Tue Sep 04, 2007 12:26 pm
Forum: Arrangementer
Topic: Brætspil i Århus søn d. 23 september
Replies: 1
Views: 2892

Æv!

Du rammer lige de dage jeg ikke kan.. Jeg skal nemlig til barnedåb og den slags skal jo prioriteres. :)
by Aermord
Tue Aug 28, 2007 2:30 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: B: Diverse spil (Opdateret igen)
Replies: 4
Views: 4330

Jeg har ikke de spil du er interesseret i, men til gengæld vil jeg da gerne melde ud at det Men of hawkshold reinforcement deck du har, har fanget min interesse da jeg selv har nogle battleground hære liggende og kunne bruge denne udvidelse.. Såå.. er du evt. interesseret i at bytte m. fx. penge? :wink:
by Aermord
Thu Aug 23, 2007 11:29 pm
Forum: Indkøb, udsalg og tilbud i øvrigt
Topic: Køb af brætspil - via danske butikker med internetsalg
Replies: 8
Views: 7773

Jeg har handlet nogle gange hos boardgamer.dk, så hermed min anbefaling. De er bl.a. meget villige til at bestille titler hjem som de måske ikke lige har på lager. De har fx. bestilt Battleground: Fantasy warfare decks hjem, et spil som hører til blandt mine favoritter. Jeg har pt. ikke set dette spil forhandlet andre steder herhjemme.
by Aermord
Tue Aug 21, 2007 11:38 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Tidsfordriv: Paintball - The Game
Replies: 1
Views: 2391

Spillet ser ud til at være et rip-off af 'Linerider' som også har været en fast annonce på BGG i et stykke tid. Linerider er et genialt spil og en tidsrøver af kaliber.. hvis man søger på linerider på youtube, så finder man nogle helt vilde resultater.

http://fsk.deviantart.com/art/Line-Rider-beta-40255643

Spillet har skabt et helt vildt internet hype så vidt jeg er informeret.
by Aermord
Tue Aug 21, 2007 11:30 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Hvad har du købt / fået / modtaget idag?
Replies: 4244
Views: 1772531

I sidste uge købte jeg Warrior Knights plus udvidelsen. Jeg ville have spillet med udvidelsen da det er lidt typisk for fantasyflight games at 'fixe' nogle ting i udvidelserne, hvilket vist skulle være tilfældet for dette spil.

Jeg tror at spillet er bedre end det står til at være på BGG, først og fremmest er temaet og spilletiden måske ikke så appelerende for masserne, men jeg tror spillet er en stjerne i svøb og jeg glæder mig til at få det spillet.
by Aermord
Tue Aug 21, 2007 11:20 pm
Forum: Online- og PC-versioner af brætspil
Topic: Diplomacy fra Paradox Interactive
Replies: 36
Views: 23854

Jeg er ikke helt enig med dig, Jens.

Først og fremmest har spillene fra Paradox Entertainment aldrig været lette at gå til, det kræver tid at sætte sig ind i dem, men til gengæld finder du heller ikke computerspil der er så detaljerede og fyldt med strategi og taktik som dem der er produceret af dette formidable svenske firma.

Det sagt, så jo, interfacet i Diplomacy er lidt uoverskueligt. Derudover er et computerspil fuldstændig opbygget som et avanceret brætspil nok heller ikke det der appelerer mest til vor tids computerspillere som nok hellere vil have fancy 3D effekter og vild gameplay end noget der appelerer mere til den tanke aktive del af hjernen. Jeg synes faktisk at interfacet og diplomati delen af spillet er lavet så godt som muligt for -et spil der skal kunne spilles mod AI modstandere-. Min største kritikpunkt er at jeg synes ikke at udførelsen af ordre fasen er særlig vellykket da det ikke bliver vist tydelig nok hvad der sker og hvordan alle ordre har en indflydelse på hinanden. De forskellige AI avatars der laver ansigter og irriterende lyde undervejs hjælper heller ikke på det.

Heldigvis så har man så overblikket efter at ordrene er blevet løst, så man kan tænke strategi igen.

Du skriver at man ikke kan undgå interfacet hvis man spiller multifplayer. Det har du ret i, men du kan sagtens undgå hele demonstrationen af de ordrer du gerne vil foretage, da du kan tale om dine ordrer i den indbyggede chat med den spiller du forhandler med. Det eneste man herefter behøver at gøre er at trække sine brikker derhen hvor de skal hen.

For at være ærligt tror jeg ikke at der er noget bedre alternativ end dette spil hvis man gerne vil spille realtime Diplomacy med folk over nettet. Alle alternativer involverer at man skal sende enten e-mails eller interne mails i et eller andet program.. disse spil tager dage mens et spil i dette computerspil ville tage timer. Jeg tror det kan bruges og jeg er bestemt med på en dyst hvis I andre kan overtales. :)
by Aermord
Tue Aug 21, 2007 11:01 pm
Forum: Formidling af brætspil
Topic: Opbevaring af Brikker
Replies: 8
Views: 7163

Jeg har også lige købt spillet plus udvidelsen igennem germangames, og jeg har altså fjernet de pap inserts der er i begge æsker og samlet en masse zip-lock poser og så har jeg pakket alt ned i hver deres pose så det hele kan findes relativt hurtigt når spillet skal sættes op.

Jeg har også brugt den meget mindre udvidelseskasse nede i den store kasse for at få lidt mere kontrol over tingene.

Jeg skal dog have fat i et par zip-lock poser mere før jeg har tingene helt som jeg vil have det. :)
by Aermord
Mon Aug 13, 2007 7:47 pm
Forum: Nyheder fra GermanGames.dk
Topic: GermanGames er kommet til en korsvej ...
Replies: 40
Views: 39364

Jeg er ked af at GermanGames lukker salget da jeg hører til dem der mener at butikker/netbutikker der sælger brætspil i Danmark kan man ikke få nok af. For det betyder jo en øget PR for det at spille brætspil - folk der måske kigger forbi for at købe et spil til børnene opdager måske at der er noget her som også kan være (er) kanon fedt for voksne. Jeg har indtil flere gange forsøgt at overbevise nogle af mine venner om at de bør købe i det mindste nogle af deres brætspil igennem danske sider så markedet og omsætningen kan stige herhjemme.

Når det nu ikke kan være anderledes, så er det dog en god ting at I lukker fordi I ikke kan overskue forretningen fordi det går så godt med salget. Det havde været værre hvis det lille firma havde drevet jer på falittens rand. Tak for den gode service, de gode priser. Heldigvis er der jo stadig forumet. :)

And now, the end is here
And so I face the final curtain
My friend, I'll say it clear
I'll state my case, of which I'm certain
I've lived a life that's full
I traveled each and ev'ry highway
And more, much more than this, I did it my way...

(og der er ikke et øje tørt) :D
by Aermord
Mon Aug 13, 2007 8:50 am
Forum: Arrangementer
Topic: Viking-Con 2007
Replies: 30
Views: 19435

Ang. Viking-Con, er det så en con der er domineret af små rollinger der render rundt med rollespilssværd, eller er det primært for voksne brætspilsinteresserede?
by Aermord
Thu Aug 09, 2007 8:53 am
Forum: Arrangementer
Topic: Sommerhus-Con tråden
Replies: 50
Views: 28184

Arrangementet var bestemt også appelerende for mig, der er dog et alt overskyggende problem - Vordingborg er simpelthen et yderområde taget min bopæl i betragtning, ja selv København er for langt væk under normale omstændigheder.

Da jeg selv bor i midtjylland, en times kørsel fra Århus, ved jeg ganske udmærket at for nogle folk der bor i byen, som måske er blevet 'smådovne' og 'navlepillende' (noget man ofte bliver i større byer af en eller anden grund), ikke er meget for at tage nogen steder hen hvor rejsetiden er over en halv time. :) - Jeg har ikke noget imod at bruge nogle timer på at komme fra A til B hvis det betyder godt selskab og et evt. brætspil på bordet. Men grænsen går nok ca. ved fyn for mig, hvis nogen af jer Kjøwenhavnere skulle have lyst til at lave et con med lidt bredere appeal end Vordingborg - så kunne man nemlig også mødes på halvvejen :)
by Aermord
Wed Aug 08, 2007 9:28 pm
Forum: Online- og PC-versioner af brætspil
Topic: Diplomacy fra Paradox Interactive
Replies: 36
Views: 23854

Spillet er modtaget! Så nu er det blot et spørgsmål om at aftale et tidspunkt hvor flest mulige kan sidde om det virtuelle bord.

Hvor mange har pt. spillet?