Search found 12 matches

by Emilarsen
Sat Aug 24, 2013 5:01 pm
Forum: Nyheder og bekendtgørelser
Topic: Burning Suns - Live on Kickstarter for a second try!
Replies: 5
Views: 5132

Burning Suns - Live on Kickstarter for a second try!

Hey guys,

Jeg håber at det er i orden at jeg annoncerer min relaunch herinde.
Jeg ved at flere af jer allerede har været inde og se på min campaign for Burning Suns > http://kck.st/1d2sRN6, men jeg synes det var på sin plads at fortælle alle brugere herinde om det.

Tak til alle jer som enten har prøvet spillet og givet feedback, eller som har været inde og backe projektet - det betyder virkelig meget for mig :)
Det er simpelthen en helt kanon følelse - og har virkelig hjulpet til at få spillet hvor det er lige nu... over halvvejs!

Jeg håber I vil være med til at give kampagnen og spillet et ordentligt skub - så vi kan komme helt op til stjernerne :)
Tak, og ha' en fantastisk weekend!


Venlige hilsner Emil
by Emilarsen
Thu Apr 25, 2013 7:20 pm
Forum: Designerforum
Topic: Burning Suns - Live på Kickstarter
Replies: 20
Views: 19804

Re: Burning Suns - Live på Kickstarter

Tak for en god dag! Det var fedt, og jeg er virkelig klar til at gøre det igen... specielt efter at jeg har siddet og tweaket på balance på units og abilities, plus wording i regelsættet.

Læs evt. det overview Frederik gav af Burning Suns her, http://www.boardgamegeek.com/thread/965 ... otype-play

Hvis I vil lege med til næste prototype spiltest, så er linket her: http://www.papskubber.dk/forum/discussi ... ng-i-kbh-2

Ha' en rigtig god weekend alle sammen :)
Venlige hilsner Emil
by Emilarsen
Mon Apr 08, 2013 1:03 am
Forum: Designerforum
Topic: Burning Suns - Live på Kickstarter
Replies: 20
Views: 19804

Re: Burning Suns - Live på Kickstarter

Hehehe, okay... lyn hurtigt :D

- Alle kort bliver i samme praktiske standard størrelse af alm. blackjack kort (det er bare noget prototype geil).
SPECIELT med henblik at have det awesome artwork til at tage sig godt ud!

- Titanen, har jeg faktisk snydt en lille smule med... den kan ikke holde d8'en på helt den måde den gør nu. Men jeg har selv lavet figuren, så bare rolig, den skal nok blive vildt fed - alt skal printes lokalt, og så sender jeg de modeller til Kina med beskrivelser :)

- Hahaha, godt spørgsmål - så jeg skyndte mig selvfølgelig at rette i campaign, så der også står english - TAK!

- Det har ikke været slemt med worker placement delen i forhold til dem der skal analysere meget, har selvfølgelig haft et par stykker, der lå på den tunge side.
Jeg tror det ligger i, at der ikke er så meget reel data som skal kværnes. Så selvom du skal tænke over andre løsninger, er de ikke "så" krævende. Det er min umiddelbare konklusion, men jeg skal være ærligt at sige jeg ikke har gravet dybere i det, da jeg ikke har oplevet det gå "amok" under et spil :D

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Super mange tak for de gode spørgsmål! Det holder mig jo helt på dupperne :D
Ha' en god dag!
by Emilarsen
Mon Apr 08, 2013 12:51 am
Forum: Designerforum
Topic: Burning Suns - Live på Kickstarter
Replies: 20
Views: 19804

Re: Burning Suns - Live på Kickstarter

Haha, det lyder godt - så er jeg ikke den eneste med ondt i F5-tasten :D
Har jeg forstaaet det ret at man i een runde godt kan have action kortene liggende i raekkefoelge:
Exploration - Civilization - Special - warfare
men saa blander man dem og saa kan de godt ligge som
warfare - civ - spec - exp?
Lige præcis, de bliver blandet og ligger random hver runde. Så selvom du ligger en strategi, så bliver du nødt til hele tiden at rette en smule i den, for at den passer til virkeligheden ;)
Er det med vilje at skibe rammer paa lave slag mens diplomacy kraever hoeje terningeslag?
Ja og nej.. I starten var det fordi de så matchede en udregning jeg lavede på systemerne, ang. andre diplomatiske hændelser. Men efter at det blev taget ud af spillet igen, fik jeg ikke lavede talsystemet om igen i prototype.
Jeg vil gerne have at alle slag laves på 1-X, så derfor vil alt fremadrettet blive udregnet således.
Er der forskellig slags oekonomiske enheder man skal jonglere saasom: cashium, atraxium, dingbatium, gasium eller er penge bare penge?
Hahaha, der er lige kommet en ny en i spillet - der hedder gasium - awesome :D ... Ej, der er kun crystals, og det er din "income" - færdig bum.
Hvis du mangler flere folk til at teste for 2 spillere, saa er jeg mere end frisk. Det virker til at vaere et RET godt salgspunkt blandt BGG noerderne at man ikke noevendigvis skal samle en stor spilgruppe for at faa et godt spil ud af det. Exodus: Proxima Centauri virker til at vaere den naermeste konkurrent saadan temamaessigt. I hvert fald ud fra hvad jeg lige kan pejle.
Lyder godt - og nu bliver det til noget med den 20/04 i Kbh ... se på Papskubber.dk, hvor jeg har slået det op.
Ellers bliver der helt sikkert også mulighed for noget testspil, når vi kommer videre - og jeg skal måske på w00t osv. Så det kan vi snakke om.
Modtager man baade en digital og en fysisk udgave af regelbogen? Det ville nemlig vaere awesome at faa bege dele. Jeg taenker regelbogen starter som pdf alligevel saa det ville vel ikke vaere nogen oekonomisk udgift at sende den med, selvom der skal bruges tid paa at sende den...
Naar folk har adgang til en regelbog, saa er de nemlig meget mere tilboejelige til at ville investere i spillet ogsaa. Der er ikke noget der lokker som at sidde med en regelbog til et godt spil. Jeg er lige ved at sige: desto flere piratkopier af pdf'en der kommer i omloeb, desto flere fysiske kopier vil du formentlig kunne saelge. :D
Det regner jeg med. Jeg bestiller jo flere spil hjem i produktion end jeg kommer til at sælge på forudbestillinger, det er ligesom givet på forhånd. Så for at kunne sælge endnu flere, kunne man sagtens sende PDF'en i omløb i en eller anden forstand. Er helt enig i din vurdering.

Tror det er alt for mig, før øvelsen starter....
Jeg må hellere i tøjet ;)

Ha' en kanon dag!
by Emilarsen
Thu Apr 04, 2013 12:51 am
Forum: Designerforum
Topic: Burning Suns - Live på Kickstarter
Replies: 20
Views: 19804

Re: Burning Suns - Live på Kickstarter

Hey igen alle,

Tak for den gode snak om spillet... og tak for spillet Allan, det var sjovt :) Det må vi få arrangeret igen, inden alt for længe!
Jeg er pt. i dialog med et fulfillment firma i Tyskland, så hvis aftalen bliver god, skal du nok forvente at det bliver shippet fra Tyskland. Men uanset hvad, det bliver indenfor Europa, og jeg vil gerne holde det forholdsvis tæt på :)

Mange tak for jeres support... :)
Mvh Emil
by Emilarsen
Tue Apr 02, 2013 11:09 pm
Forum: Designerforum
Topic: Burning Suns - Live på Kickstarter
Replies: 20
Views: 19804

Re: Burning Suns - Live på Kickstarter

glorn wrote:papskubber er ........... er det ikke det der gør om jeg kan lide et spil eller ej.
Hehe, tak - det er rettet ;)
Nej som du siger - med fri interaktion, kan du ikke kontrollere kingmaking 100% i og med at en falsk indgriben imod dette, ville stride imod konceptet om fri interaktion.
Det er her computerspil har en fordel over brætspil, da de foreksempel vil kunne lave procentvis justering af et spil løbende, for evt. at beskytte en spiller mod allierede spillere eller lign.

Men som sagt, kingmaking er ikke et problem for Burning Suns, pga. de 4X'ers natur.

Sweet, vi ramte lige 50% i skrivende stund, awesome!
Image

Ha' en super dag,
Mvh Emil
by Emilarsen
Tue Apr 02, 2013 1:28 am
Forum: Designerforum
Topic: Burning Suns - Live på Kickstarter
Replies: 20
Views: 19804

Re: Burning Suns - Live på Kickstarter

Stunke wrote:Hvis spiller A og spiller B begge to er 1 antimatter vaek fra at vinde og det er tydeligt at de begge er i stand til at faa den sidste antimatter inden naeste runde og spiller C nu kan angribe enten A eller B, saa vedkommende spiller mister nogen af sine antimatter saa afgoer spiller C vel hvem der vinder spillet? Eller er der noget endnu mere kringlet til spillet som lemper paa det?

Eller sagt paa en anden maade: I alle multiplayer spil jeg nogensinde er stoedt paa hvor der er fri interaktion mellem spillerne, vil der altid kunne opstaa en kingmakersituation, det er nok derfor flere af os studser over det.
Antimatter kan kun mistes, hvis man mister en planet hvor dette er til stede, alt andet antimatter man får, er permanent.
- 4X ligger i kernen af spillet, og gør det muligt at vinde Antimatter/VP igennem mange forskellige typer handlinger, hvilket giver både spiller A og B flere muligheder for at opnå 1 antimatter til (men ikke nødvendigvis runden lige derefter).
Dette vil gøre det svært for C at vide præcis hvor han skal sætte ind, i forhold til at forhindre A eller B i at vinde.

Du kan få antimatter i kamp, ved kolonisering, igennem visse agenter og opdagelser, men du får ikke antimatter som en "fast" del af rutinen.

Derudover har hver race nogle kort, der kan "turn the tide of battles/situations". Kort der giver mulighed for at overvinde dårlige odds en eller to gange igennem et spil. Dette kan give lige netop det boost, der skal til for at holde fjenden for døren eller overvinde en flåde der ellers virkede overlegen.

Det er klart at hvis 2 rotter sig sammen, vil det kunne lede til at den ene af vinder, men en rigtig king-maker situation, som fx den vi snakker om, har jeg endnu ikke set som element i spillet.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ja helt sikkert...
Jeg kommer til at skrive om det inde på http://www.papskubber.dk, regner med at komme til Kbh om 2-3 ugers tid.

Ha' en kanon dag begge to :)
by Emilarsen
Sun Mar 31, 2013 1:29 am
Forum: Designerforum
Topic: Burning Suns - Live på Kickstarter
Replies: 20
Views: 19804

Re: Burning Suns - Live på Kickstarter

#JoelP
Mange tak :) Det har været nogle vilde dage.

Glæder mig at det har fanget din interesse....
Regelbogen vil også komme op om nogle dage, forvent 10. Jeg arbejder på højtryk for at få det hele til at gå op i en højere enhed ;)

Hold dig endelig opdateret på BGG og kampagnen.

#glorn
Hehe, tak - jeg har også nogle super dygtige folk på tingene må man sige :)

I det store hele handler det om, at der ikke er mulighed for at donere/handle/bytte VP (i spillet kaldt Antimatter) med hinanden.
Man har i det store hele ikke indvirkning på hinandens VP, dog kan man tage VP fra hinanden ved erobring af systemer.

Folk kan "gange" op på hinanden, folk kan forstyre hinanden i større og mindre omfang, men det er selvfølgelig velkendt, hvis du også vil lave et "frit" spil. Men reelle "king-making" situationer dukker ikke op.

Håber det gav et nogenlunde svar :)
Jeg regner med at lægge videoer af forskellig længde op, hvor jeg forklarer spilkomponenter og mekanikker.


Ingen "pick-up" pt. Det er for besværligt, og jeg har ikke kapaciteten til selv at distribuere, så det bliver igennem et firma.

Tak for interessen, og ha' en super dag.
Venlig hilsen Emil
by Emilarsen
Fri Mar 29, 2013 1:58 pm
Forum: Designerforum
Topic: Burning Suns - Live på Kickstarter
Replies: 20
Views: 19804

Burning Suns - Live på Kickstarter

Hey kære gamers,

Mange tak for den feedback jeg har fået, når jeg har henvendt mig til jer.
Nu er tiden oprindet - og vi har lanceret projektet på Kickstarter.

http://www.kickstarter.com/projects/187 ... f-a-galaxy

Håber på at se jer derinde - og giv endelig feedback på det færdige resultat.
På forhånd mange tak!

Ha' en kanon dag, jeg ved min dag har været kanon indtil videre ;)

Venlige hilsner Emil
by Emilarsen
Tue Mar 05, 2013 11:50 pm
Forum: Designerforum
Topic: Introduktion - Emil Larsen, SunTzuGames
Replies: 4
Views: 7084

Re: Introduktion - Emil Larsen, SunTzuGames

Tak for din tilmelding, det er altid fedt at få nogle nye signups - klar til Kickstarter showet :)

*hahaha* Ja det er sandt... 500k på et døgn, det er simpelthen så freaking vildt!
Men CMON kan virkelig også det der med miniatures...

- - - - - - - - - - -
Jeg håber dog at mine minis, også kan få folk lidt op af stolene :D
> http://boardgamegeek.com/image/1576050/burning-suns
De har i hvert fald fået en masse god feedback fra nær og fjern.

By the way, så har jeg netop smidt en teaser med Burning Suns op på Youtube...
> http://www.youtube.com/watch?v=F9DOqiy5GYg

I anledning af at Kickstarter kampagnen bliver startet den 23. Marts 2013...
*phew* det er om meget snart :D

Ha' en rigtig god dag!
Mvh Emil

Sturmmann wrote:Din hjemmeside ser rigtig spændende ud!
Jeg har tilmeldt mig din kickstarter alert, og venter spændt på opstarten.

Set i lyset af Zombicide, så skal du da have nogle stretch goals. :-)
by Emilarsen
Sat Jan 12, 2013 5:50 pm
Forum: Designerforum
Topic: Introduktion - Emil Larsen, SunTzuGames
Replies: 4
Views: 7084

Re: Introduktion - Emil Larsen, SunTzuGames

Mik wrote:Velkommen Emil!
Det ser meget professionelt ud, det du har gang i.

Det skal blive spændene at følge dig, så tak for din introduktion!
Mange tak for de rosende ord Mik... :)

Jeg håber at kunne give noget tilbage igennem min blog, til alle de folk jeg hele tiden lærer af... og forhåbentlig så vil jeg have noget Kickstarter erfaring at dele ud af fremadrettet.

Mvh Emil
by Emilarsen
Fri Jan 11, 2013 9:43 pm
Forum: Designerforum
Topic: Introduktion - Emil Larsen, SunTzuGames
Replies: 4
Views: 7084

Introduktion - Emil Larsen, SunTzuGames

Hej Germangamers,

Jeg ville gerne starte med at introducere mig selv, før jeg begynder at være aktiv på dette forum (håber det falder i god tråd med forummets koncept).

Mit navn er Emil, og jeg har i nogle år gået med en brætspilsdesigner i maven, hvorfor jeg i tidernes morgen producerede mit første spil "Statups - http://boardgamegeek.com/boardgame/85035/startups".. ikke nogen succes umiddelbart, men ikke desto mindre en vigtig erfaring for at kunne komme videre med min hobby og drøm om på et tidspunkt at kunne leve af det...

Nu har jeg så været i gang med mit nuværende projekt "Burning Suns - http://boardgamegeek.com/boardgame/130134/burning-suns" i over et år, og som indtil videre går rigtig godt...
Jeg har freelance illustratorer tilknyttet projektet, og forhåbentlig skal spillet kunne skydes afsted på Kickstarter indenfor en overskuelig fremtid.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Til dagligt render jeg rundt som delingsfører i Varde (Danske Artilleriregiment), og når jeg endelig ikke er på kasernen - opholder jeg mig i Flensburg med min kone.

Min interesser spænder over; krigsstrategi, science fiction, projektledelse, sport og selvfølgelig iværksætteri (heraf ønsket om eget firma "http://www.suntzugames.com" m.m.)...

Ser frem til at få nogle spændende nye inputs fra dette forum... og på forhånd tak for jeres engagement :)

Ha' en dejlig dag,
Med venlig hilsen Emil