Search found 196 matches

by AndersC
Fri Apr 15, 2022 10:42 pm
Forum: Ugens tema
Topic: Hvad har du backet i år?
Replies: 14
Views: 4173

Re: Hvad har du backet i år?

Efter de første par år med (lidt for) mange backede spil har jeg taget nogle mere rolige år - hvor tempoet er mere tilpasset det antal spil jeg rent faktisk får på bordet.. Den seneste udvikling med fragt og VAT har yderligere kølet interessen - når man sammenligner med hvad man få i retail og hvor man kan læne sig op af reviews..

Unsettled kiggede jeg længe på - men prisen fik mig i sidste ende til at springe fra. Så i år er det indtil videre blevet til 2 indkøb - med den fællesnævner at jeg synes prisen er nogenlunde rimelig :) - Earth og udvidelserne til Terraforming Mars - Ares Expedition. Men udvidelser tæller vel ikke rigtig..? :D TM:AE kan samles i én boks med grundspillet, så det fylder i hvert fald ikke i reolen. Da jeg ikke helt har besluttet mig for hvilken version af TM jeg foretrækker, så blev jeg ligesom nødt til at slå til..

Mon ikke der falder et par stykker mere i kurven år - man kan jo altid optimistisk håbe at spilfrekvensen er kommet lidt op om et par år når de ankommer :D
by AndersC
Sat Nov 20, 2021 5:35 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? November 2021
Replies: 33
Views: 10621

Re: Hvad har du spillet i dag? November 2021

Frouvne wrote: Sat Nov 20, 2021 4:09 pm For mig var det også interessant at prøve en lidt anden tilgang af, hvor jeg aldrig fik min tredje worker. Min fornemmelse var, at mine ture fungerede rigtig godt på trods af det. Bevares jeg tabte, men jeg tror ikke det nødvendigvis var på baggrund af den disposition.
Da vi spillede for nyligt vandt spilleren med 2 workers suverænt over de 3 spillere der havde 3 workers - så det virker absolut til at være en mulig strategi :)
by AndersC
Wed Nov 10, 2021 11:41 pm
Forum: Ugens tema
Topic: Hvilke Crowdfundede spil ser du mest frem til?
Replies: 6
Views: 3385

Re: Hvilke Crowdfundede spil ser du mest frem til?

Gunness wrote: Tue Nov 09, 2021 12:04 am Jeg synes stadig, at prisniveauet på grundspillet er dyrt, men til at leve med, i de fleste kampagner. Det er så afgjort dér, at man får mest af pengene... Er det at udnytte FOMO, eller er det at give folk det, de efterspørger?
Basegame er som regel også rigeligt for mig (især fra Awaken Realms som smider et par expansions i via stretch goals) - med Marvel United som mulig undtagelse. Og jeg vil give dig ret i at der lader til at være en blanding af FOMO udnyttelse og at give folk det de gerne vil have. Til de 'store' kickstarters er folk indstillede på at all-in er 200-400 USD - og nogle ville blive skuffede hvis der ikke undervejs blev annonceret nye udvidelser, som nogle gange skaber begejstring undervejs i kampagnen. Dem af os der mest er på 'base game' kan så være lidt trætte af at spiludviklingen bliver forsinket ½-1 år for at lave nogle halvbagte udvidelser der som regel ender på en hylde i plastic..
Gunness wrote: Tue Nov 09, 2021 12:04 am @AndersC: Uh, ISS Vanguard var jeg meget tæt på at hoppe på. Det lignede lidt et godt Star Trek-agtigt udforskningsspil. Men så var der Unsettled, der dækkede lidt af samme behov.
Ja, jeg synes også at Unsettled så spændende ud.. Men da jeg opdagede den havde jeg allerede backet ISS - jeg satser på at Grogan laver en god video hvis regelbogen ikke er god :D
by AndersC
Mon Nov 08, 2021 11:07 pm
Forum: Ugens tema
Topic: Hvilke Crowdfundede spil ser du mest frem til?
Replies: 6
Views: 3385

Re: Hvilke Crowdfundede spil ser du mest frem til?

Jeg har også skruet ned for min crowdfunding-aktivitet - jeg oplever at prisen er steget så pledges starter ved 100 USD + 40 USD fragt + evt. VAT. Vel og mærke for et spil som ikke nødvendigvis er færdig-udviklet og hvor der ikke er nogen uvildige anmeldelser.. Desuden aftager min interesse som regel også stille og roligt over de 1½-2 år som det normalt tager.. Og når man sammenligner med hvad man kan få af nye hotte retail udgivelser, hvor man kan se anmeldelser, så er det sjældent at crowdfunding vinder. Crowdfunding lader til at fungere bedst for miniature-spil og 'lifestyle' spil som skal spilles mange gange - ikke dét jeg brillerer mest i..

Men her kommer top 3 alligevel :)

1 - ISS Vanguard. Episk co-op space exploration kampagne. Blev nok tiltrukket af fokus på exploration og 'ship management' i stedet for det sædvanlige 4x Space tema. Og så elsker jeg co-ops og idéen om kampagner. I praksis er det sværere at komme igennem - det er ikke ligefrem fordi jeg er gennem Tainted Grail og Etherfields - så det kan også være ISS Vanguard lider samme skæbne.

2 - Oathsworn: Into the Deepwoods Fordi man jo åbenbart ikke kan få nok episke kampagne co-ops.. Her med fokus på boss-fights - card driven, så håber det mekanisk er ligeså godt som Gloomhaven. Og desuden afbrudt af narrative indtalte choose-your-own-adventure.

3 - Trudvang Legends Som jo så er endnu et episk narrativt co-op spil som jeg aldrig får gennemspillet. Men super lækker setting - og mere light end de to andre. Spillet er lavet drastisk om siden den oprindelige kampagne - jeg tror det var et godt valg; men vi må se hvordan slutproduktet er..

De 3 andre spil jeg venter på (børnespil undtaget) kan så være boblerne: Monumental, Endless Winter og Robinson Crusoe - Collector's Edition
by AndersC
Sun Mar 01, 2020 11:46 am
Forum: Smalltalk
Topic: Hvad har du købt / fået / modtaget idag?
Replies: 4244
Views: 1772879

Re: Hvad har du købt / fået / modtaget idag?

Jonezy wrote: Fri Feb 28, 2020 5:09 pm Flippin Vengeful Games...

Nu gik det lige så med at begrænse mig og ikke have de store behov, men så stocker Vengeful fandme Marco Polo 2 og The Crew. Jeg kan godt lide Marco Polo og spillede det for nyligt, hvilket var et kærligt gensyn, så 2'eren bliver jeg nødt til at få fingrene i.

The Crew er det der co-op trick taking spil, som har taget alle med storm og der tænker jeg, at det kunne være en god starter eller afslutter på en brætspils aften. Prøvede det for et par måneder siden, og selvom det ikke tiltalte alle ved bordet kunne jeg godt se potentialet i det.
Det skete også for mig :D The Crew kom på lager hos Snydepels. Synes det lyder interessant - og håber at det også fungerer med non-gamers.. Og når man nu var igang så faldt Architects of the West Kingdom også lige i kurven. Worker placement med et tvist, som folk stadig snakker om et par år efter det udkom. Det skal da prøves. Seneste udvidelse til Empires of the North kom også med. Spilllegruppen var ikke imponeret over grundspillet, men jeg kunne virkelig godt li´ det. Så jeg må nok hellere nøjes med en enkelt udvidelse, før jeg ved om det kommer på bordet igen..
by AndersC
Sat May 25, 2019 9:52 pm
Forum: Ugens tema
Topic: Top 10
Replies: 16
Views: 15477

Re: Top 10

Også i vilkårlig rækkefølge:

Pandemic Legacy
Roll for the galaxy
Fantasy Realms
Spirit Island
Blood Rage
Sherlock Holmes Consulting Detective
Mansions of Madness 2nd edition
Viticulture
Eldritch Horror
Mysterium
by AndersC
Sat Jan 26, 2019 10:03 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? Januar 2019
Replies: 50
Views: 31186

Re: Hvad har du spillet i dag? Januar 2019

Frouvne wrote: Fri Jan 25, 2019 12:17 pm Det kan være, at jeg havde urealistiske forventninger til at kunne indløse nogle af de komboer, der er lagt op til ved at specifikke critters gratis kan flytte ind. Det sker måske bare sjældent og er noget, man så skal glæde sig over og ikke det forventelige.
Det er lidt den følelse jeg også sad med efter første spil. Jeg håber på at det føles bedre, når man ved hvad man går ind til.
by AndersC
Thu Jan 10, 2019 8:56 pm
Forum: Anmeldelser, beskrivelser og førstehåndsindtryk
Topic: Indtryk Underwater Cities?
Replies: 2
Views: 3814

Re: Indtryk Underwater Cities?

Jeg har også kun prøvet det en enkelt gang. Med 2 spillere.

Jeg synes det var virkelig godt. Umiddelbart på niveau eller bedre end Terraforming Mars for mig (som jeg godt kan li´ og har spillet 3-4 gange).

I UC kunne jeg godt lide det taktiske aspekt i hele tiden at få det optimale ud af de få kort man har på hånden og de worker placement spots der er tilgængelige på brættet med matchende farve. Mange ting at overveje, så hvis man har tendens til AP, så kan det godt blive langt.

Ift. interaktion synes jeg det var på et fint niveau for en euro. Primært blokering af brættet og 'race' ift. at nå forskellige mål først. Modsat Jens synes jeg der var lidt mere interaktion end TM (som jeg dog har spillet uden drafting).

Det var rimelig langt, så jeg kommer ikke til at spille med mere end 3 spillere. Er spændt på hvor meget spilletiden falder efter et par spil.

Jeg glæder mig til at få det på bordet igen.
by AndersC
Wed Sep 26, 2018 5:55 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Den officielle Kickstarter-tråd
Replies: 982
Views: 470760

Re: Den officielle Kickstarter-tråd

Gunness wrote:Et lidt atypisk projekt - en bog om spildesign, med interviews fra bl.a. Reiner Knizia, Martin Wallace, Alexander Pfister, Richard Garfield, Jacob Fryxelius, Wolfgang Kramer og mange, mange flere. $10 for PDF-udgaven virker ret overkommeligt.
Ja, tak for tippet! Jeg har også bestilt en pdf nu :)
by AndersC
Thu Nov 30, 2017 10:05 am
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: S: Spirit Island
Replies: 5
Views: 5184

Re: S: Spirit Island

Jeg er også interesseret :) Det kostede at jeg lige skulle gense et review :roll:
by AndersC
Fri Nov 24, 2017 8:35 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Hvad har du købt / fået / modtaget idag?
Replies: 4244
Views: 1772879

Re: Hvad har du købt / fået / modtaget idag?

Ja, jeg kunne ikke stå for det.. Men har tænkt mig at forære det meste væk til jul :roll:
Så købte Godfather (for 318 :shock: ), When I Dream, 2x Star Realms: Colony Wars, A Tale of Pirates, Ticket to Ride - First Journey og Crossfire..

Og efterfulgte det med en tur i Bog og Idé, hvor Splendor og 2x Dr. Eureka (til 99,-) faldt ned i kurven :roll:
by AndersC
Tue Aug 29, 2017 10:10 pm
Forum: Ugens tema
Topic: 10'ere på BGG
Replies: 13
Views: 13075

Re: 10'ere på BGG

Mine 10´ere er dem der har leveret de ypperste spiloplevelser. Det er ikke nødvendigvis de spil med de bedste mekanismer, men oplevelsen er vigtig. Gruppen man spiller har været afgørende mine topoplevelser - for skal man op på en 10´er, så skal alt gå op i en højere enhed..

Har to spil på 10:

Pandemic Legacy Lidt mærkeligt, at det, i princippet, er et engangs-spil på toppen. Men det har leveret den bedste oplevelse, så det skal selvfølgelig på toppen. Og er i gang med 2. gennemspilning med en anden gruppe..
Eldritch Horror Er i tvivl om Eldritch efterhånden skal ned på 9 - er ikke sikker på at det stadig har den magi, der var i starten.

En mulig bobler til en 10´er kunne være Blood Rage; men det kræver et par gennemspilninger mere, for at kunne retfærdiggøre :)
by AndersC
Wed Aug 16, 2017 7:49 pm
Forum: Ugens tema
Topic: Hvilke spil ser I mest frem til lige nu?
Replies: 27
Views: 21290

Re: Hvilke spil ser I mest frem til lige nu?

Nr. 1 må være Pandemic Legacy - Season 2. Forhåbentlig med mange og gode tvist på den velkendte formel..

Nr. 2 er nok Charterstone. Mere legacy goodness.. Men her afventer jeg nok lige nogle anmeldelser, da det er begrænset hvad jeg ved om mekanismerne.

Nr. 3 er en kickstarter, der snart leveres. Apocrypha Adventure Card Game. Forhåbentlig tager det Pathfinder, som havde interessante elementer, op til et langt højere niveau..

For alle tre spil vil det være godt at samle den samme gruppe igen og igen.. Så det kan godt blive en udfordring...
by AndersC
Mon May 15, 2017 6:21 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? Maj 2017
Replies: 26
Views: 17072

Re: Hvad har du spillet i dag? Maj 2017

jondifool wrote:Gloomhaven og her er jeg bare helt solgt. Det er det mest intense dungeon crawl jeg har spillet.
Jeg er glad for at det har fundet en ejer, der tager sig godt af det :D
by AndersC
Mon May 08, 2017 1:29 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: S: Bios: Megafauna
Replies: 0
Views: 1649

S: Bios: Megafauna

Sælges:

Bios: Megafauna (spillet 3 gange, lille tryk i bunden af æsken) 200,-

https://boardgamegeek.com/boardgame/979 ... -megafauna

Spillet befinder sig i Kbh. NV. Jeg kan sende et billede af æsken, hvis det ønskes.

Mvh. Anders