Search found 76 matches

by Rasmus Hviid
Mon Oct 03, 2022 1:25 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? Oktober 2022
Replies: 39
Views: 6413

Re: Hvad har du spillet i dag? Oktober 2022

Gunness wrote: Mon Oct 03, 2022 9:53 am Fruen og jeg fik spillet Ark Nova i lørdags. Det har været på låns fra biblioteket og skulle tilbage, så det ender jo nok med, at vi må købe det... ;)
Jeg arbejder stadig på at regne ud, om det bedst kan betale sig at låse op for en ekstra arbejder tidligt, eller man hellere skal satse på at få opgraderet de maksimale fire actionkort. Denne gang valgte jeg sidstnævnte, hvilket betød, at jeg først fik den sidste arbejder relativt sent i spillet. Men det er heldigvis også bare med til at gøre det ekstra interessant.
Designeren har udtalt, at han selv til tider tager den ekstra arbejder og nøjes med at vende tre kort. Personligt plejer jeg at gå efter de fire kort i stedet. ;o)
by Rasmus Hviid
Wed May 12, 2021 2:26 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? Maj 2021
Replies: 19
Views: 8587

Re: Hvad har du spillet i dag? Maj 2021

Gunness wrote: Wed May 12, 2021 12:08 pm Jeg har det normalt bedre med den slags spil end du har, men lige præcis Dune-universet handler jo om forhandlinger, backstabbing og intriger, så det vil da være et minus.
Til gengæld var der store udsving i værdien af de intrigekort, som man fik. Fik jeg sagt, at det var et rent heldspil? Spøg til side, det var et fint spil, men nok med et lidt større heldelement end i et klassisk eurogame. Det er et af de der typer spil, hvor man ved at man bare har tabt ved at være uheldig (det har absolut intet at gøre med at man spillede som en skovl).

Spiller det gerne igen.

/Rasmus
by Rasmus Hviid
Thu Nov 05, 2020 2:55 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Månedens spiloplevelse oktober 2020
Replies: 5
Views: 3304

Re: Månedens spiloplevelse oktober 2020

Jens_Hoppe wrote: Thu Nov 05, 2020 2:32 pm
Gunness wrote: Mon Nov 02, 2020 3:13 pm Oceans - som i det seneste i Evolution-serien, ikke? Det har jeg ellers været meget nysgerrig på, da jeg har været ret glad for Evolution: Climate. Kunne du lide forgængerne? Og hvad gør Oceans galt?
Ja, det nye Evolution-spil. Dunno, det var bare sådan lidt langt og kedeligt. Jeg har allerede glemt en del af detaljerne, hvilket vist både siger noget om mig og om spillet. ;-)

Jeg spillede Evolution: Climate en gang for nogle år siden, og det kan jeg huske endnu mindre af - men jeg solgte mit eksemplar umiddelbart efter!
Det var mit eksemplar af spillet, som vi havde på bordet. Jeg købte det efter at have spillet det i KBK med tre spillere. Jeg har spillet det med både to og fire efterfølgende og der har det været knap så sjovt. Jeg tror, at det er meget afhængigt af hvad der kommer på bordet af kort (og måske hvem man spiller med). Der er begrænset progression i spillet og det er aldrig sjovt, hvis den type spil bliver for lange.

Det kan selvfølgelig være at det bare ikke er et spil for sure gamle mænd som Jens. ;o)

Spøg til side. Jeg forventer at sælge min udgave, da jeg har svært ved at se det ramme spilbordet ofte nok til at det er værd at beholde.
by Rasmus Hviid
Thu Aug 13, 2020 4:35 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Hvad har du spillet i dag? August 2020
Replies: 20
Views: 11389

Re: Hvad har du spillet i dag? August 2020

Jens_Hoppe wrote: Thu Aug 13, 2020 3:29 pm
digter wrote: Thu Aug 13, 2020 1:33 pm
Jens_Hoppe wrote: Thu Aug 13, 2020 10:29 am Hæhæ, jeg spillede det en gang før sommerferien (5 spillere), og syntes altså heller ikke det var noget særligt. Men jeg er heller ikke fan af tag-stik-spil generelt, så det er måske bare det...?
Altså jeg har ikke spillet særlig meget stikspil. - jeg har nærmest undgået dem. Jeg synes det er en genre af spil, der typisk er svære at mestre, men samtidig kræver at du mestrer det relativt hurtigt, da de kun fungerer hvis spillerne er på nogenlunde samme niveau - især når det gælder spil som Bridge, Whist hvor man spiller med en partner. The Crew formår på fremragende vis at fjerne den barriere, ved at være et samrbejdspil OG løbende introducere spillerne for en højere og højere sværhedsgrad, hvor man stifter bekekendtskab med mange af de forskellige strategier og finurligheder der findes eksisterer i stikspils-genren. Jeg synes det er fantastisk
Lige når vi snakker "barrieren", synes jeg slet ikke The Crew skilte sig ud. Det var i hvert fald tydeligt da jeg spillede, at de andre var meget mere bekendte med stik-spil end mig, og at det ofte var min uerfarenhed med genren der "ødelagde" det for os. Det ville sikkert have fungeret bedre, hvis vi alle havde været stik-spil newbies. :)
Nu har jeg spillet det en del - og kan godt lide det. Det er sjovt, hvis alle deltagere er på nogenlunde samme niveau og ikke mindst kender "konventionerne" i forhold til hvordan de enkelte runder gennemføres med størst succes.
Jeg har også prøvet at spille det med folk, der tydeligvis ikke havde samme entusiasme for spillet (ingen nævnt, Jens), og der forsvinder det sjove ret hurtigt for dem (og dermed også for mig).

Sagt på anden vis. Jeg vil hellere spille et andet spil med Jens. ;o)
by Rasmus Hviid
Fri Jan 10, 2020 12:24 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Hvad har du købt / fået / modtaget idag?
Replies: 4244
Views: 1772988

Re: Hvad har du købt / fået / modtaget idag?

Stony wrote: Thu Jan 09, 2020 9:29 pm Hrm...... Jeg har lige gennemset en regelvideo til On Mars. Der er utvivlsomt en masse ting der først falder på plads, når jeg får fingrene i komponenterne, og flytter dem rundt på brættet, men jeg synes godt nok jeg på forkant har nogle steder, hvor jeg synes regler og tema ikke støtter hinanden som jeg kunne ønske. Steder hvor jeg ikke kan forlade mig på temaet for at forklare hvorfor en regel er som den er, men det bare må være fordi... at sådan siger reglerne det er. Mit førstehåndsindtryk peger i retning af at dette bliver endnu en Lacerda titel jeg vælger at sælge efter en enkelt gennemspilning. :(

Jeg håber jeg tager fejl.
Jeg så den her How to Play (https://boardgamegeek.com/video/241198/ ... ming-rules) fra Paul Grogan i går. Spillet er komplekst, men mon ikke det går med en regellæsning og et ekstra kig?
Jeg har i hvert fald gode erfaring med hans videoer.

Om det så er sjovt må tiden vise. :wink: Jeg har i hver fald smidt min del af Lacerda-titler videre. Spil skal være sjove og ikke en exceløvelse.
by Rasmus Hviid
Wed Oct 02, 2019 1:40 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Spiel 2019 - hvad skal man holde øje med?
Replies: 10
Views: 6871

Re: Spiel 2019 - hvad skal man holde øje med?

Har forudbestilt langt flere spil end jeg plejer. Måske er det blevet for nemt med den nye feauture på boardgamegeek. :wink: Jeg forventer ikke at der kommer flere spil på listen på inden Spiel, men ingen løfter. :oops:

Har snydt og fået leveret Watergate og Pipeline (ej afprøvet) allerede. Førstnævnte er et kæmpehit på hjemmefronten, selvom Nixon er løbet med sejren flest gange. Det er hurtigt (30+ min), så man kan snildt nå flere spil på en aften. Har spillet 1960 en del med konen tidligere og har også prøvet at få 13 Days: The Cuban Missile Crisis ind i varmen. Watergate rammer os bare bedre i forhold til spiloplevelse.

Forudbestilte:
Babylonia
Cooper Island
Ecos: First Continent
Maracaibo
Point Salad
Terramara
Crystal Palace

Boblere:
Irish Gauge
Q.E
Tajuto
Terra Mystica: Merchants of the Seas
samt et par Oink-titler.
by Rasmus Hviid
Wed May 23, 2018 11:07 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: Købes: Gods playground
Replies: 4
Views: 3108

Re: Købes: Gods playground

Hej Martin.

Det lyder som en fair pris. Jeg kan lige kontrollere at spillet er komplet og tage billede af stand. Jeg sender pb. og så tager vi den derfra.

/Rasmus
by Rasmus Hviid
Tue May 22, 2018 2:01 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: Købes: Gods playground
Replies: 4
Views: 3108

Re: Købes: Gods playground

Hej Martin

Jeg har et eksemplar, som jeg måske gerne skiller mig af med. Giv gerne et eksorbitant bud, hvis det er. :roll:

/Rasmus
by Rasmus Hviid
Thu May 17, 2018 2:41 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Hvad har du købt / fået / modtaget idag?
Replies: 4244
Views: 1772988

Re: Hvad har du købt / fået / modtaget idag?

Jens_Hoppe wrote:Inspireret af Kennerspiel des Jahres-nomineringen, har jeg bestilt et eksemplar af Ganz schön clever. Forhåbentlig er det sjovt!
Det må du gerne tage med ved lejlighed i KBK. Jeg vil gerne prøve det. Så får jeg også et billigt serotoninkick :wink:
by Rasmus Hviid
Tue Apr 10, 2018 12:33 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: Salg (skal på Djengis Con)
Replies: 3
Views: 3739

Re: Salg (skal på Djengis Con)

Hej Jeppe

Jeg vil gerne købe - Stephensons Rocket – 100 kr. Jeg kommer IKKE på Djengis Con, men jeg har lokket Jens Hoppe til at være pakæsel.

Hvis du smider mig et nummer, så skal jeg gerne sikre det økonomiske mellemværende via Mobil Pay inden connen.

/Rasmus
by Rasmus Hviid
Tue Dec 05, 2017 5:42 pm
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: Ardennes '44 er købt.
Replies: 2
Views: 2588

Re: Ardennes '44 købes

Jeg har et eksemplar af 1. udgaven, som du er velkommen til at give et bud på.

/Rasmus
by Rasmus Hviid
Wed Nov 02, 2016 12:54 am
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: K: Macao
Replies: 4
Views: 4381

Re: K: Macao

Hej Krasch

Har såvidt jeg ved et eksemplar stående i KBK. Kan se efter næste gang jeg rammer klubben. Giver lyd, når jeg har lokaliseret det.
by Rasmus Hviid
Mon Jan 18, 2016 9:22 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Hvad har du købt / fået / modtaget idag?
Replies: 4244
Views: 1772988

Re: Hvad har du købt / fået / modtaget idag?

Jens_Hoppe wrote:
Frouvne wrote:Fra Boardgameguru modtog jeg Russian Railroads: German Railroads og T.I.M.E Stories: A Prophecy of Dragons.
Hey, de to fik jeg også lige! Derudover blev det til et eksemplar af Carcassonne: Star Wars.
Fruen har udtrykt, at hun gerne vil spille Time Stories med jer igen. Jeg er indforstået - bare jeg får lov til at slippe. :wink:
by Rasmus Hviid
Thu Sep 24, 2015 12:03 am
Forum: Køb, salg og bytte imellem brugerne
Topic: K: Imperial Settlers
Replies: 2
Views: 2494

Re: K: Imperial Settler

Hej Eivind

Jeg har et eksemplar, som jeg gerne skiller mig af med for 200 kr. Det er i ganske fin stand, thi det er kun blevet spillet en enkelt gang, da jeg købte det i Essen sidste år.

Bor og arbejder i København, så overlevering burde være til at håndtere, hvis det er.

Mvh
Rasmus