Search found 2 matches

by kkp
Sun Jul 27, 2014 1:32 pm
Forum: Indkøb, udsalg og tilbud i øvrigt
Topic: Forhandlerliste
Replies: 205
Views: 147799

Re: Forhandlerliste

Michael - Gunzone wrote: Så vi vil fra Gunzone.dk opfordre spille interesserede til, at se vores og evt. andres hjemmesider igennem før I køber jeres brætspil.
Brætspilspriser.dk er ikke opdateret, med andre end dem der betaler for det.
Dvs. priserne på brætspilspriser.dk kan simpelhen være misvisende og man bør derfor selv kontrollere priserne.

Brætspilspriser.dk opdatere kun vores og mange andres priser hver 30 dage.
Brætspilspriser.dk kan derfor være misvisende og man bør derfor selv kontrollere priserne.
Alle de viste priser er maksimalt 24 timer[*] gamle - lige meget om den enkelte butik har betalt eller ej. Det er korrekt, at der kan gå op til 30 dage før nye varer tilføjet til den enkelte butik optræder på brætspilspriser.dk, da der indgår en tidskrævende, manuel process for disse nye varer. Nogle butikker betaler for (blandt andet) at få dette tidsrum ned på 7 dage (i realiteten bliver det ofte kun 1-2 dage). Når en vare i en butik så er tilføjet vores database, opdateres pris og eventuel lagerstatus minimum hvert døgn.

Hvis man er på udkig efter varer som lige er kommet på markedet, er jeg enig i at det kan betale sig at kigge rundt, da vi måske ikke har "fundet" den nye vare i alle butikkerne lige med det samme.

Jeg vil supergerne tage en dialog omkring vores opsætning, men jeg synes ikke det vil være passende i denne tråd. Kontakt mig gerne via PM eller kontaktformularen her, eller opret en tråd i et passende forum med spørgsmål/kommentarer omkring sitet.

[*]: Selvfølgelig kan der ske fejl i vores crawler, så enkelte viste priser måske er 2-3 dage gamle. Generelt fejler vores crawler 1-2 gange om måneden pr. butik (hvis f.eks. butikkens server er nede), men kører så igennem ved næste gennemgang.
by kkp
Sun Jun 15, 2014 1:55 pm
Forum: Indkøb, udsalg og tilbud i øvrigt
Topic: Forhandlerliste
Replies: 205
Views: 147799

Re: Forhandlerliste

DraX wrote:
Gunness wrote:Ja, det gælder forhåbentlig alle modtagere af nyhedsbrevet, ikke kun de nye :)
Nemlig det jeg tænkte. Man ved jo aldrig om opsætningen er lavet så det kun er nye jo :(
Alle modtagere af nyhedsbrevet deltager, lige meget hvornår man har tilmeldt sig :)

Jeg har forsøgt at komme i kontakt med Gunzone for at kunne optimere crawleren i samarbejde med dem, men har ikke fået noget svar på mine forespørgsler til dem. Dog har jeg netop fixet, så blandt andet deres tilbud på Caverna kommer korrekt med.