Search found 10 matches

by christianbuus
Sun Sep 08, 2013 8:24 pm
Forum: Formidling af brætspil
Topic: Papskub – min bare røv!
Replies: 23
Views: 20318

Re: Papskub – min bare røv!

Jeg har bare lyst til at skrive: Hørt! =)

Brætspil.dk'seh'way2go IMHO ;)
by christianbuus
Thu Aug 29, 2013 8:22 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Told og Kickstarter
Replies: 7
Views: 6505

Re: Told og Kickstarter

Gunness wrote:Lettere o.t.:
Christian, har du overblik over de forskellige expansions til Agents? Man kan åbenbart godt nå at være med endnu, selv om Kickstarteren er lukket, men jeg har ikke speciel lyst til at købe alle 4 expansions.
Jeg har kun kastet penge efter basis-sættet plus KS-promos, - hvis det bare er helt vildt godt kan man jo altid prøve at opstøve expansions :-). Men jeg er nødt til at se om mekanikken "klikker" for mig først :-)
by christianbuus
Mon Aug 26, 2013 10:21 pm
Forum: Formidling af brætspil
Topic: Hvilke Podcasts vil I anbefale?
Replies: 9
Views: 9932

Re: Hvilke Podcasts vil I anbefale?

The Dicetower hører jeg ugentligt. Rart at være uptodate med spilbranchen i USA =). The Secret Cabal gaming podcast hører jeg når der udkommer nyt show hver 2. uge - de er meget entusiastiske hvilket er et kæmpe plus. Hvis jeg har brug for et godt grin, så er Flip-the-table at tableflipsyou.com uovertrufne! Ludology hører jeg til tider, og så glæder jeg mig til at the Dice Tower Showdown snart airer - et show hvor passionerede gamere argumenterer for hvilket af 2 spil der er bedst - det lyder godt på papiret.
by christianbuus
Mon Aug 26, 2013 1:23 pm
Forum: Smalltalk
Topic: Told og Kickstarter
Replies: 7
Views: 6505

Re: Told og Kickstarter

PhilipChrs wrote:Jeg tager Agents som eksempel.

Skaberen af spillet siger, at han kan notere de reelle produktionomk. for spillet på pakken i stedet for pledge beløbet, hvilket gør at det ryger under toldgrænsen.

En tysker sagde, at de i Tyskland forlangte beviser for selve pledge beløbet, hvilket betyder at den ikke vil gå, men er der nogen der ved hvordan det foregår i DK?
Tjaa, jeg er også hoppet på Agents vognen. Jeg synes det er umuligt at forudsige hvornår der ryger told på. Men som oftest, når skat har bestemt sig for at undersøge en bestemt pakke, så ryger der told på med mindre man kan sende en kvittering på hvor lidt genstanden har kostet en (dette skal vidst være pænt lidt). Men fx modtog jeg Nothing Personal for 2 uger siden - et forholdsvist dyrt spil der ikke røg told på =). Så lad os bare krydse fingre for at the Agents kan snige sig forbi tolderne =).
by christianbuus
Sun Aug 25, 2013 3:38 pm
Forum: Online- og PC-versioner af brætspil
Topic: Boiteajeux
Replies: 0
Views: 3566

Boiteajeux

Ved ikke om denne side er linket til før, men alt fungerer glimrende på denne side, synes jeg. En implementation som jeg synes fortjener stor ros er Die Burgen von Burgund. Invitationer modtages med kyshånd af min bruger, StickaRicka =).
by christianbuus
Sun Aug 25, 2013 3:36 pm
Forum: Online- og PC-versioner af brætspil
Topic: Dominion Online
Replies: 31
Views: 26013

Re: Dominion Online

Er jeg den eneste der savner gode gamle dominion.isotropic.org? Goko halter stadig flere lysår bagefter IMHO.
by christianbuus
Sun Aug 25, 2013 3:34 pm
Forum: Online- og PC-versioner af brætspil
Topic: Innovation
Replies: 1
Views: 4106

Re: Innovation

Det fungerer til og med ganske upåklageligt - særligt efter at de har fået rettet "fejlen" med at vælge inspire actions i venstre del af skærmen. Nu kan man simpelthen bare trykke på den leader man ønsker at inspirere!

Men for hulen hvor skal man holde mange bolde i luften når man spiller med figures og echoes. Det kræver en overordentlig god hukommelse hvis man skal spille strategisk nu! Det er helt rart med et slag vanilla-innovation (kun base) i ny og næ =).
by christianbuus
Sun Aug 25, 2013 3:31 pm
Forum: Strategier
Topic: Multiple ways to victory
Replies: 14
Views: 15153

Re: Multiple ways to victory

Stony wrote:Er der nogen der kan nogle andre eksempler?
Hvis et spil har individuelle winning-conditions må det tælle som MWTV - det kunne fx være et spil som Rex. Det giver et klart plus i min karakterbog og gør spillet mere uforudsigelig og sjovt. Hvis forskellige måder at hoarde VP's på tæller som MWTV's i din bog, så findes der jo ca én milliard spil der benytter sig at dette (tag fx alle Stefan Feld spil). Hvis forskellige måder at ende spillet på tæller (multiple end-conditions) så gør et spil som Dominion overtruffen brug heraf. Det er Alfa-Omega om man three-piler, piledriver, chip-hoarder slog'er osv for at vinde spillet.

Jeg er også bidt af spildesign, og synes MWTV er for fed en mekanisme =)
by christianbuus
Sun Aug 25, 2013 3:05 pm
Forum: Voksenspil
Topic: Hvor mange spil på BGG's top 100 har du prøvet?
Replies: 93
Views: 52798

Re: Hvor mange spil på BGG's top 100 har du prøvet?

44 - det er jo alt for lidt! =). Af de 56 jeg mangler kunne jeg godt tænke mig at prøve 56...
by christianbuus
Sat Aug 24, 2013 2:42 pm
Forum: Anmeldelser, beskrivelser og førstehåndsindtryk
Topic: Citadel
Replies: 6
Views: 6136

Re: Citadel

Jeg er ganske uenig i at det egner sig bedst med 5 personer og derunder. 7 er det optimale antal IMHO. Hvis spillet bliver for langt, er det fordi spillerne ikke er nok involverede / for uinteresserede. Spilleren med konge-brikken bør pace spillet til et anstændigt tempo. Hvis man alligevel synes det tager for lang tid (vi plejer som regel at kunne klare et 7-personers spil på lidt under én time) så tager man bare og udskifter the Warlord med Diplomaten (fra udvidelsen).
Mht assassin/witch, så er det laangt fra umuligt at vinde et spil selvom man bliver myrdet fx de 2 første runder (omend noget vanskeligt =)). Det handler jo om at vælge de personer man mindst tror bliver slået ihjel, eller selv vælge assassin/witch når chancen byder sig! =). Det er interaktionen og bluffet der skaber spillet - Citadels er et spil jeg tror bliver alt for undervurderet!