Search found 4 matches

by Snydepels.dk
Fri May 13, 2016 2:40 pm
Forum: Indkøb, udsalg og tilbud i øvrigt
Topic: Samkøb på Splotter (Indonesia/Great Zimbabwe)
Replies: 14
Views: 11771

Re: Samkøb på Splotter (Indonesia/Great Zimbabwe)

FWIW, så har vi preordered diverse ting fra Splotter - Indonesia, The Great Zimbabwe og (flere) Food Chain Magnate. Vi mumler nok om det på Facebook når de engang er modtaget :)

/Kenneth
by Snydepels.dk
Sat Sep 27, 2014 10:25 am
Forum: Indkøb, udsalg og tilbud i øvrigt
Topic: 1-års fødselsdag hos Snydepels
Replies: 0
Views: 2431

1-års fødselsdag hos Snydepels

I dag er det 1 år siden vi gik i luften med Snydepels, og sikke et år. Masser af spil er blevet sendt ud til folk, rigtig mange venlige tilkendegivelser fra alle vores glade kunder, og en kæmpe portion erfaring, med ideer og håb til fremtiden.

For at fejre det, har vi samlet en masse gode tilbud, som vi håber kan bruges. Vi trækker også lod blandt alle køb afgivet her lørdag og søndag d. 27-28. september, og lægger en "Shadowrun: Crossfire - Demo Box" med hos to heldige folk. Senere på ugen vil vi også have en konkurrence på Facebook, og som altid tilføjer vi løbende nye spil.

Rigtig god weekend til alle, og tusind tak til alle der har været med til at hjælpe os i gang!
by Snydepels.dk
Wed Apr 30, 2014 10:51 pm
Forum: Indkøb, udsalg og tilbud i øvrigt
Topic: Nye spil hos Snydepels.dk
Replies: 0
Views: 2253

Nye spil hos Snydepels.dk

Hej.

Vi er ikke så gode til at få skrevet herinde når vi får nye spil eller har tilbud, men jeg syntes alligevel lige jeg burde nævne vores hidtil største tilføjelse, hvor vi igennem april måned har tilføjet 79 spil og udvidelser, i en skøn blanding af nyt og gammelt.

Læs mere om hvilke spil i dette blog-indlæg, og husk at i altid er velkomne til at kontakte os hvis der er noget vi ikke fører endnu.

/Kenneth
by Snydepels.dk
Tue Nov 12, 2013 11:06 pm
Forum: Indkøb, udsalg og tilbud i øvrigt
Topic: Forhandlerliste
Replies: 205
Views: 147526

Re: Forhandlerliste

Er det tilladt at tilføje sin egen butik?

Vi åbnede http://snydepels.dk for et par måneder siden. Vi lagerfører selv alle vores varer, og sender så billigt som vi kan. Vores udvalg vokser hele tiden, men for nu kan man vel kalde det en plejet samling af ting vi gerne selv vil spille :-)

Fragt er enten 35,- for brevforsendelser på små ting (kortspil o.l.), 40,- uden omdeling og 52,- med omdeling. Vi står altid klar til at hjælpe, hvad enten det er forslag til spil, fremskafning af varer vi ikke pt. har, eller blot en hyggesludder om brætspil.

--
Majbrit & Kenneth, Snydepels.dk