Search found 3 matches

by baaabuuu
Fri Jan 10, 2014 4:35 pm
Forum: Introduktion til dette forum
Topic: Hvem er du?
Replies: 257
Views: 177719

Re: Hvem er du?

Hellerup gentofte, og mange tak :)
by baaabuuu
Fri Jan 10, 2014 3:35 pm
Forum: Introduktion til dette forum
Topic: Hvem er du?
Replies: 257
Views: 177719

Re: Hvem er du?

Hejsa jeg er en dreng fra 1996 som snart fylder 18.

Jeg går i gymnasiet som mange andre unge.

Sidste år var jeg udvekslingsstudent i staten Washington byen Seattle, jeg var i nogle problemfamilier der ikke kunne magte mig. I min første familie var en af mine naboer heldige nok til at have en extra billet til Pax Prime. Jeg tog til Pax prime, kendte ingen og gik rundt og så League of Legends National Championship, hvorefter jeg gik rundt og kiggede. Senere på aften, ved en 17 tiden? Lukker de for spil afdelingen og jeg vidste ikke hvad jeg skulle laves, da jeg ville blive hentet klokken 24, jeg gik ind i et af de mindre rum og som 16 årig var jeg utroligt dårlig, og er stadig halvdårlig omkring nye mennesker, blev jeg inviteret til at spille Dominion efter at havde prøvet at se om 5 andre mennesker ville spille A Game of Thrones, som skulle tage 2-3 timer, ikke blev til noget men jeg endte op med at prøve dominion, ved en 24 tiden havde jeg svært med at løsrive mig, men endte op med det alligevel

Næste dag så jeg mere League of legends og endte op med at afslutte aftenen med Betrayal at the house on the hill, super tematisk og sjovt spil. Jeg endte op i en familie med en super god værtsmor, værtsfar og 2 brødre der vær spillede brætspil og vi fik hygged os når de ikke havde det for travlt da min far var enginør og mor var universitets professor.

Efter her jeg kom hjem fik jeg spillet med min søster i sommerferien, men da hun nu også skulle til USA et år, har jeg ikke fået spille rigtigt i et halvt år, da min familie ikke syntes at andet en "Cards Against Humanity" er sjovt, og mine mindre søskende kun elsker Ticket to Ride og King of Tokyo, hvor den ene ikke har haft engelsk indtil videre og bliver frusteret over han hele tiden taber i King of Tokyo.

Jeg leder efter nogen til at mødes med der gerne vil spille brætspil med mig, jeg har en stor samling af spil og er næsten altid klar til at spille spil hvis nogen i området vil.
by baaabuuu
Fri Jan 10, 2014 2:35 pm
Forum: Spillevenner
Topic: Leder du efter spillevenner?
Replies: 71
Views: 80544

Re: Leder du efter spillevenner?

Smid mig gerne på
Hambros Alle 11A