Search found 2 matches

by Brinkler
Thu May 22, 2014 4:58 pm
Forum: Spillevenner
Topic: Ny spiller i Odense
Replies: 8
Views: 7608

Re: Ny spiller i Odense

Hej i gæve godtfolk

Jeg søger en fast spillegruppe fra Odense og tænkte om der var nogen herinde, der kunne tænke sig at være med på den galej?

Jeg søger folk der ligesom jegselv ikke er 100% fanatiske fluekneppere og regelryttere. Det er fint nok at kunne, og følge, reglerne, men jeg spiller for at have det sjovt og hyggeligt og ikke for at gå op i, "at på side X står der at bla bla bla, derfor kan du ikke bla bla bla og derfor SKAL du bla bla bla."
Jeg søger en gruppe, hvor vi kan mødes (helst privat) fx en fast dag om måneden, men at vi så også tildeler hele dagen på at være sammen og spille og hygge.

Mine favorit spil ligger i karakter og kampagne udvikling, såsom Mice and Mystics, Zombicide, Descent (selvom jeg aldrig har prøvet det spil) men er også rigtig glad for spil som Smash Up, Pandemic og Formula D.
Jeg er til gengæld ikke ret stor fan af strategiske, ressource og planlægningsspil eller spil med transport/logistik og økonomi som drivkraft. Ikke dermed sagt at jeg nægter at spille disse spil, jeg synes bare de andre er mere underholdende i længden.

Håber der er nogen der kunne tænke sig at være med.


Mvh

Kenny
by Brinkler
Thu May 22, 2014 4:27 pm
Forum: Spillevenner
Topic: Leder du efter spillevenner?
Replies: 71
Views: 83146

Re: Leder du efter spillevenner?

Halløj

Jeg vil også gerne noteres på kortet, hvis det stadig er igang.

Kenny B. Lind
Hjalleseparken 75
5260 Odense SØ