Search found 2 matches

by Debel
Wed Aug 02, 2017 2:21 pm
Forum: Spillevenner
Topic: Spillevenner søges i Ølstykke og (udvidet) omegn
Replies: 14
Views: 12639

Re: Spillevenner søges i Ølstykke og (udvidet) omegn

cjen wrote:
Debel wrote:Hej Christine. Jeg er 37 år og har også en pænt stor spilsamling, der ikke bliver brugt helt nok. Jeg leder primært efter spilleglade børn/familier, hvor min næsten 8 årige søn også kan være med. Han er meget disponeret for strategispil, men hans kammerater kan ikke konsentrere sig om det, så han spiller næsten kun med mig. Vi spiller spil som broomservice, Avalon, San Marco og lign. Han elsker at lære nye spil og forstår komplicerede regler, men laver selvfølgelig flere taktiske fejl end en voksen. Gad vide hvor gamle dine børn er og om vi kunne have din interesse? Jeg overvejer også at tage forbi DUI med ham.
Mvh. Anette
Hej Anette. Mine børn er kun 3 og 5 år, så er er nok ikke lige dem du leder efter til at spille med jer. Lyder ellers hyggeligt med familiespilsgruppe. Men ellers kan det jo være vi ses i DUI, så spiller jeg i hvert fald gerne med jer begge :-)
Hej igen. OK. Jamen så kan det jo være vi ses dernede en dag :)
by Debel
Fri Jul 28, 2017 2:46 pm
Forum: Spillevenner
Topic: Spillevenner søges i Ølstykke og (udvidet) omegn
Replies: 14
Views: 12639

Re: Spillevenner søges i Ølstykke og (udvidet) omegn

Hej Christine. Jeg er 37 år og har også en pænt stor spilsamling, der ikke bliver brugt helt nok. Jeg leder primært efter spilleglade børn/familier, hvor min næsten 8 årige søn også kan være med. Han er meget disponeret for strategispil, men hans kammerater kan ikke konsentrere sig om det, så han spiller næsten kun med mig. Vi spiller spil som broomservice, Avalon, San Marco og lign. Han elsker at lære nye spil og forstår komplicerede regler, men laver selvfølgelig flere taktiske fejl end en voksen. Gad vide hvor gamle dine børn er og om vi kunne have din interesse? Jeg overvejer også at tage forbi DUI med ham.
Mvh. Anette