Search found 3 matches

by Kelz0r.dk
Wed May 21, 2014 8:09 pm
Forum: Indkøb, udsalg og tilbud i øvrigt
Topic: Forhandlerliste
Replies: 205
Views: 146376

Re: Forhandlerliste

Hey Folks.

Bare lige ganske hurtig kommentar til jeres glimrende forum!

Vi har et rigtig stort lager - som kan findes i vores butik - men vores absolutte fokus er udvalg og service - og det kan medføre en længere leveringstid når vi skal hente ting hjem som vi ikke har på hylden!

En af vores Forcer er det kæmpe netværk af leverandører vi har bygget op igennem årene, men jo selvfølgelig kan vi ramme udsolgte ting, specielt hvis de er udsolgt alle andre steder og eller er meget obskure - men vi arbejder længe på en ordre før vi giver den besked!

I kan altid ringe eller skrive før i bestiller hvis i lige vil have lidt hjælp til en lagerstatus - vi forsøger at holde det meste hjemme! (eller vil presse prisen ned hvis i har set det billigere!)

God aften!

Michael - Kelz0r.dk
by Kelz0r.dk
Sat Feb 20, 2010 2:27 am
Forum: Nyheder og bekendtgørelser
Topic: Ny webshop med brætspil
Replies: 21
Views: 11999

Re: Ny webshop med brætspil

Hejsa :)

Jeg faldt lige over tråden her ved en hurtig google søgning.

I havde helt ret hvad brætspil angik i December - vi var simpelthen ikke kommet igang med kategoriseringen endnu - noget der nu skal ændres på.

En anden tanke jeg har tænkt kunne være et form for samarbejde med en community ala Germangames - det er simpelthen nødvendigt med nogle ildsjæle med tid og lyst hvis man skal bygge et ordenligt miljø op omkring en varegruppe.

Et spændende bud kunne være en anmelder løsninger med danske beskrivelser, billeder og anmeldelser - og så en ekstra favorabel (vi har meget lave priser allerede) pris på produkter som tak.

Det kunne gavne både fremtidige og nuværende brugere.

Jeg synes personligt at brætspil er en meget unik kategori - lidt ligesom romaner og bøger - der er en sjæl og stemning ved mange af disse varegrupper som fortjener en helt specielt behandling - problemet er blot naturligvis; konkurrencen, prisen og tiden på det Danske markede.

Noget der helt sikkert kunne overkommes med et samarbejde i stil med det jeg foreslår :)

Jeg håber at de små ændringer jeg har lavet allerede nu kan fremme et lidt mere positivt indtryk - i må endelig give tilbage melding.

Jeg har lavet en tråd på butiksforummet også - jeg håber det er ok at jeg lige kommenterer i denne tråd også :

Mvh.

Michael Keller - Kelz0r.dk
by Kelz0r.dk
Sat Feb 20, 2010 2:21 am
Forum: Indkøb, udsalg og tilbud i øvrigt
Topic: Kelz0r.dk - Lidt om os
Replies: 1
Views: 2309

Kelz0r.dk - Lidt om os

Greetings, fellow brætspillere :)

Som indehaver af siden Kelz0r.dk følte jeg det var på tide at præsentere siden til en af kernegrupperne af brætspillere i Danmark.

Kelz0r.dk har været under rivende udvikling de senere år og fokuset ligger i øjeblikket bla. på Brætspil.

Vi arbejder pt. hårdt på at få forbedret vores brætspilsafdeling - ikke mindst med et bedre udvalg men også med mere klare produkt beskrivelser og inddelinger.

Jeg har allerede nu forsøgt at lave flere underkategorier på siden, samt indtastet en smule nye spil.

Jeg tænkte at jeg kunne skabe lidt opmærksomhed og måske få lidt input som hjælp til at forbedre oplevelsen yderligere - hvilke spil ser i gerne udbudt og hvor meget betyder ting som beskrivelser, oversættelser, billeder osv.

Jeg håber i tager godt imod siden - vi har en butik i Holbæk hvis i ønsker at komme ned og give jeres mening face to face :)

Tak for tiden og en hyggelig side til samling af udøvere af brætspillenes magiske verden :)

Michael Keller - Kelz0r.dk