Søger en eller flere "partners in crime"

Her kan alle med en lille designer i maven diskutere alt omkring brætspilsdesign.
RasJer
100+ indlæg
100+ indlæg
Indlæg: 192
Tilmeldt: tirs mar 27, 2012 9:05 am
Geografisk sted: Slangerup

Søger en eller flere "partners in crime"

Indlægaf RasJer » søn okt 28, 2012 8:52 pm

Søger en eller flere "partners in crime" til brætspils udvikling på hobbyplan.

Håber dette er det rette sted at poste det her?:

Jeg har ligesom så mange andre herinde, gået og puslet lidt med ideen om at udvikle et brætspil, ikke for at blive millionær, men simpelthen fordi det er svært at lade vær'. Jeg går ofte i stå, når jeg er nået til et vist punkt, fordi jeg mangler nogle at dele begejstringen ved det hele med.

Derfor tænkte jeg om der var nogle i nærheden (ikke et "must"), der kunne være interesseret i, på hobbyplan at forsøge sig med at lave et par brætspil.

Egentligt var min ide, at mødes en gang om måneden* i et par timer, og så som en slags workshop, i fællesskab, udvikle en ide, og så indtil næste møde "summe" over om det var en værdig ide at arbejde videre med, eller om den skulle i "skuffen", og det næste møde skulle dreje sig om en ny ide.

Jeg skal ikke lægge skjul på, at det er min lyst til at udvikle en ide fra bunden, der er det spændende for mig. At starte et sted og så være med til at fylde på, og pudse til, indtil man til sidst har noget der er spilbart.

Derfor er min ide at udvikle små brætspil i workshop-form, som rimeligt hurtigt skal nå til produtype-stadiget. Jeg er grafiker, så jeg vil kunne stå for det meste af den del, hvis det ønskes.

* Så kom det med stjernen: Jeg er lige blevet far til en vidunderlig dejlig lille pige for en måned siden, og starter på nyt arbejde d. 1 Nov. - Så jeg kommer ikke til at have så meget overskud til at arrangere møder og køre land og rige rundt.

Så til at starte med kunne det være sjovt, hvis der var nogle der havde tid og lyst til helt uforpligtende, at prøve at arbejde på en ide i fællesskab over mail, og så kunne man altid mødes senere hen.

Jeg ved der findes grupper og hjemmesider, der hjælper med sådan noget, men jeg ville måske hellere starte helt småt, så hvis du tænker, det kunne da være meget sjovt at se hvad der sker, så skriv til mig her eller send mig en PB, så kan vi jo se hvad det bliver til.

- Venlig hilsen
Rasmus

Meget, meget kort om mig:
33 og altid været glad for brætspil. Arbejder som grafiker, hovedsaglig med online medier.
Jeg kan ikke lade vær' at ide udvikle, tænke nye veje og process optimere, derfor også min hang til brætspilsudvikling. Jeg ved at man ikke "bare" laver et brætspil, og de virkelige gode spil kommer fra 1 ud af 1.000 ideer, netop derfor er det, det sjove ved at udvikle, teste og spille, der er målet, og ikke at udgive et spil til Essen 2013 :-)

Brugeravatar
Stony
5000+ indlæg
5000+ indlæg
Indlæg: 7900
Tilmeldt: tors jun 22, 2006 11:40 am
Geografisk sted: Taastrup

Re: Søger en eller flere "partners in crime"

Indlægaf Stony » søn okt 28, 2012 11:39 pm

Det lyder lidt som mig. Altså ikke det med en datter, men det at gå og lege lidt med brætspildesign. Jeg er selv på "on and off". På det seneste har det desværre mest været "off", men jeg har på ingen måde droppet det. Der har bare været andre ting. Geografisk er vi jo ikke så langt fra hinanden, så det er da ikke utænkeligt at vi kan finde ud af noget. Jeg savner i hvert fald selv en sparringspartner.

Når du har kigget på hjemmesider, så ved jeg ikke om du i den forbindelse er snublet over papskubber.dk, som har et forum tilegnet brætspil-designere. De mødes en gang om måneden. Når jeg selv er på banen igen, påtænker jeg selv at støde til deres gruppe, og se hvad det eventuelt måtte føre med sig.

Du skal være velkommen til at slå på tråden, hvis du har noget mere konkret i tankerne. :)
Sidst spillet:
Billede

RasJer
100+ indlæg
100+ indlæg
Indlæg: 192
Tilmeldt: tirs mar 27, 2012 9:05 am
Geografisk sted: Slangerup

Re: Søger en eller flere "partners in crime"

Indlægaf RasJer » man okt 29, 2012 10:52 am

Stony skrev:Du skal være velkommen til at slå på tråden, hvis du har noget mere konkret i tankerne. :)


Der er indtil videre et par stykker der har vist interesse i mit indlæg, så nu må vi se om det kan blive til noget :-)

Kunne du have lyst til at sende mig en PB med din mail? Så kan jeg sende dig en mail med oplæg og et par af de komponenter til prototyper jeg aldrig er nået videre med. Så kan du jo se om det er noget du har lyst til at være med til.

Jeg havde godt læst lidt om Papskubber.dk, og jeg har også herinde læst lidt om, at man kan indsende ideer til noget der hedder Fastaval :-)
Men nu har jeg været lidt aktiv herinde, og føler jeg kender nogle enkelte herinde, fra at læse forskellige posts, og synes der er en god stemning her, så kunne det vel lige så godt være her fra, tænker jeg. Og da målet som sagt ikke er andet end at have det sjovt med ideerne og prøve at få lavet noget man kan spille, så er det måske meget sjovt at gøre sine egne erfaringer :-) men hvis det nu er noget man bliver bidt af, kunne det da være man skulle gå den vej efterfølgende.

Vh. Rasmus


Tilbage til "Designerforum"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst