Netrunner

Find spillevenner ud fra geografiske og spilmæssige præferencer. Her kan såvel enkelte brugere som klubber annoncere efter interesserede.
Post Reply
simombo
Posts: 5
Joined: Thu May 22, 2008 1:09 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Netrunner

Post by simombo » Thu Feb 07, 2019 10:30 am

Hej!

Vi er en lille gruppe i Kbh, der er begyndt at spille Netrunner. Vi kommer egentlig fra en krigsspils-baggrund, men er blevet blæst bagover af LCG-verdenen, og særligt af det her fantastiske spil. Android: Netrunner døde i oktober, sidste år, da Fantasy Flight og Wizards of the Coast ikke kunne blive enige om en fortsat licensaftale. Vi har skrabet sammen hvad vi kan af kort (der er ikke meget tilbage derude) og laver proxies (kopier) for resten. Der er en fan-baseret organisation - Nisei.net - som fører spillet videre. De tillader brug af proxies til turneringer, og de nye kort, de vil udgive, bliver også som print and play.

Anyways, jeg har fundet en måde at få trykt proxy-kort på, så kvaliteten bliver ret god. Det kræver stadig kortlommer, og tryk og udskæring koster stadig lidt (ca. 2/3 af prisen på de oprindelige kort). Vi er 5-6 mennesker i vores gruppe, men jo flere sæt vi får trykt, jo lavere bliver prisen på kortene. Det kunne også være fedt, med en større spillergruppe at afholde turneringer med etc.

Så: hvis der er nogen derude, som har lyst til spille eller at prøve Netrunner, så send mig en PM og hør nærmere om vores planer med udvidelser, kort osv.

OBS! Jeg véd godt, det ikke er lovligt at kopiere ophavsretsligt beskyttet materiale. Hvis kortene var tilgængelige, ville jeg ikke tøve med at købe originalerne (jeg har lige investeret i samtlige moduler til Doomtown Reloaded). Indtil spillet bliver genudgivet i en eller anden form, tillader jeg mig imidlertid at prøve det med proxies.

Post Reply