Page 1 of 1

Et spørgsmål til Twilight Struggle nørderne derude

Posted: Sat Dec 16, 2017 3:37 pm
by Bugge
Hejsa,

Har nu spillet Twilight Struggle hele 4 gange, og i det sidste spil nåede vi oven i købet så langt, at vi kom til en afslutning.

Der var dog en ting at min spilmakker og jeg diskuterede bagefter. Ingen af os kunne drømme om at 'forære' sejren til den anden, ved at starte en atomkrig. På den anden side kan man læse, at en stor del af spillene bliver afgjort netop sådan :shock:

Det fik mig til at tænke på, at jeg som 'blå' på et tidspunkt hvor Defcon var nede på 2, sad med 'We Will Bury You' kortet.

Som i kan læse, hvis jeg spillede det ville jeg have 4 Ops point, hvorefter 'rød' startede 3. verdenskrig. Det var mig altså blå der spillede kortet, som tvang 'rød' til det store Kaboom.

Hvem ville vinde og tabe :?:

Søren

Re: Et spørgsmål til Twilight Struggle nørderne derude

Posted: Sat Dec 16, 2017 6:36 pm
by Gunness
Det er dig som blå, der er den aktive, så du taber :)

Re: Et spørgsmål til Twilight Struggle nørderne derude

Posted: Sat Dec 16, 2017 7:21 pm
by BlueSwan
Bugge wrote:Der var dog en ting at min spilmakker og jeg diskuterede bagefter. Ingen af os kunne drømme om at 'forære' sejren til den anden, ved at starte en atomkrig. På den anden side kan man læse, at en stor del af spillene bliver afgjort netop sådan :shock:
De spil du har hørt om bliver ikke afgjort på at spiller A frivilligt giver spiller B sejren. De bliver afgjort ved at spiller A ikke har anden mulighed end at starte en atomkrig og dermed "forære" spiller B sejren. Et af de vigtigste aspekter af spillet er at UNDGÅ at sætte sig selv i en sådan situation at man er nødt til at spille et såkaldt "DEFCON suicide card". Det kan man søge at forhindre på en række måder. Man kan sidde med China kortet. Man kan spille DEFCON suicide kort på space race og endelig kan man spille DEFCON suicide kort på tidspunkter hvor de IKKE fører til selvmord.

Re: Et spørgsmål til Twilight Struggle nørderne derude

Posted: Sat Dec 16, 2017 8:13 pm
by Bugge
Gunness wrote:Det er dig som blå, der er den aktive, så du taber :)
Hvor uretfærdigt :cry: