2 st. løg
250 g. hk oksekød
5 fed hvidløg
2 ds. hk. tom.
1 st. ds. konc. tompuré
1-2 dl. tompuré
2 tsk. oregano
4 tsk papr.
1 tsk. karry
4 tsk. salt
1½ tsk peber
2 l. vand
150 g. stjerner, ris, pastadimser el. lign.
løg og hkkød svitses med karry. Resten (bortset fra pastadimser!!!) blandes i. Det koger i en lille times tid. Retten passer sig selv..... De sidste 10-15 min puttes pastadimser i og koges med ... Nu har det en tendens til at brænde på, så der skal røres ofte til sidst ... .
Til herreganer skal der krydres noget mere

(Der kan snildt puttes andre grøntsager i ... som porrer, rodfrugter,chili mm. Og der kan puttes alle mulige slags næsten kogte bælgfrugter .... der skal bare justeres på vandmængden, hvis der puttes andre ting i... )