Consim i 2014

Post Reply
User avatar
akwlinka
500+ indlæg
500+ indlæg
Posts: 838
Joined: Tue Apr 22, 2008 9:29 am
Favoritspil: Agricola, Age of Steam, Agricola, Railroad Tycoon, Agricola, Race for the Galaxy, Agricola, Bohnröchen(Bohnanza), Agricola, Le Havre og Dominion
Location: 3600 Frederikssund
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Consim i 2014

Post by akwlinka » Mon Jan 20, 2014 9:07 pm

Bestyrelsen i Consim her netop været samlet for at kigge på hvad der skal ske i foreningen i 2014.

Søndagsmøderne kommer til at fortsætte uændret og vil ligge på første søndag i alle måneder, såfremt denne ikke falder på en helligdag.
På hjemmesiden http://www.consim.dk er der en kalender hvor datoerne kan findes.

I februar vil vi sætte fokus på Spil med børn, så her håber vi der kommer børn med familier så vi kan fremvise og prøve nogle at de gode spil man sagtens kan spille sammen med børn.
TID: 2. februar fra 11-18 i Lokale 2.

I april er det tid til Spilfestival som afholdes af Fantask i Kulturhuset i Vanløse. Her er der både spil for børn og voksne. Igen i år vil Consim være behjælpelig med at afvikle brætspil og Børnehjørnet. Spillisten er ved at komme på plads og bliver offentliggjort her på siden når jeg får fingre i den. Skulle du være interesseret i at hjælpe med at forklarer regler til spil, så send mig en PB.
Vil du læse mere om Spilfestival http://www.fantask.dk/default.asp?id=11
TID: 5 April. 10-18 i Vanløse Kulturstation.

i Oktober er det så tid til Viking-Con. Consim har som altid et lokale hvor man kan komme for at spille eller få en snak med os eller andre spillere.
Vi står også for Viking-Con junior, som bare bliver større og større år for år. Her er børnene i centrum og vi bruger arrangementet til at vise børn og voksne både brætspil, rollespil samt maling af figurer.
TID: 10-12 Oktober. Junior-Con Lørdag fra 14-18

I oktober er der mange danskere der tager til Essen, en stor spilmesse, for spil i alle afskygninger. Her kan man prøve og købe rigtig mange af de nyeste spil. Vil du vide mere om Essen så er der flere tråde du kan læse her på forummet.

I November har Consim fokus på nyhederne fra Essen Messen. Vi har i år lejet hele femte sal både lørdag og søndag. Vi vil prøve at arrangere både et fast program for dem der gerne vil vide at de har en plads på lige netop det spil de gerne vil prøve, samtidig med at der også vil være rig mulighed for dem der bare dukker op, for at komme til at prøve nogle af nyhederne. Vi vil også her prøve at samle spil op der er beregnet for børn, så de er også velkommen til After Essen
TID: 1-2 november. 5 sal i Valby Kulturhus. Tidspunkt følger senere.
Image

Post Reply