Rollespiller(e) søges i København

Find spillevenner ud fra geografiske og spilmæssige præferencer. Her kan såvel enkelte brugere som klubber annoncere efter interesserede.
Post Reply
Styrmanden
Posts: 7
Joined: Sat Dec 29, 2012 11:08 am

Rollespiller(e) søges i København

Post by Styrmanden »

Vi er en etableret rollespilsgruppe i København som søger 1-2 ekstra spillere til vores spilsessions.

Vi spiller meget blandet rollespil, dog oftest i horror-genren - og vi kan være ret intense og ambitiøse i vores spillestil. Vi spiller fast hver 2. torsdag i lige uger. Derudover spilles mindre sideløbende scenarier på fredage/lørdage ca. 1-2 gange om måneden, og dette for dem som har tid og lyst til dette.

Vi er lige begyndt på en AD&D 1E kampagne som er tiltænkt at vare det første halvår af 2013. Settingen er low fantasy og med stærk inspiration fra den mørke middelalder, Game of Thrones og Vampire: Dark Ages.

Har du spørgsmål, eller kunne ovenstående være noget for dig, så skriv en e-mail til: alstrup.jensen@gmail.com

Kort om os
Vi er i alderen 30-40 år. Nogle har familie, andre kærester og enkelte er single. Vi er alle omgængelige personer med normal fungerende hverdag. Alle er udadvendte og vi har derfor en behagelig atmosfære ved vores spilsessions. Få af os ser hinanden socialt udenfor rollespillets rammer, men ellers er vores udgangspunkt at vi mødes grundet vores fælles hobby.
Post Reply