Engelsk version af The City

Informationer om spil og udvidelser der er på vej m.m.
Post Reply
User avatar
zfire
100+ indlæg
100+ indlæg
Posts: 124
Joined: Wed Jul 17, 2013 11:39 am
Location: Vejle
Has thanked: 44 times
Been thanked: 71 times

Engelsk version af The City

Post by zfire »

Gemt i en tråd på BGG omkring en print-and-play version af The City har Tom Lehmann annonceret at han er ved at genvinde hans rettigheder til The City fra AMIGO og at han derefter vil licensere en engelsk version til andre forlæggere.
Tom Lehmann wrote:I am in the process of recovering my rights to The City and intend to license the English rights to other publishers once I have done so.
Jeg har indtil flere gange her på forumet hørt gode ting om The City og nu hvor spillet også er svært at få fat i på tysk er det en god nyhed at der (forhåbentligt) kommer en engelsk version på et tidspunkt.
User avatar
Mik
2500+ indlæg
2500+ indlæg
Posts: 3642
Joined: Tue Jun 24, 2008 12:09 pm
Favoritspil: I alfabetisk orden: Across the Board - Age of Steam - Agricola - Ave Caesar - Carcassonne - Crokinole - Dominion - Echelon - Funkenschlag - Hare & Tortoise - Memoir '44 - Motorsportspillet - Robo Rally - Tales of the Arabian Nights
Location: København Nørrebro
Contact:

Re: Engelsk version af The City

Post by Mik »

Ja, nu er det jo ikke fordi Tom og Amigo ikke har forsøgt at sælge deres version af spillet. Der har faktisk været flere amerikanske forlag som har været "lige ved og næsten". Ved ikke rigtig hvad der er gået galt, for det er jo ikke fordi at andre Amigo spil har haft svært ved at finde udenlandske udgivere.

Men ud fra Toms meddelelse vil jeg ikke nu ikke holde vejret...
Image
Post Reply