Spil med timere...

Kommentarer, spørgsmål og husregler.
Post Reply
User avatar
Frouvne
10.000+ indlæg
10.000+ indlæg
Posts: 14621
Joined: Wed Apr 26, 2006 12:09 pm
Favoritspil: Brass: Lancashire, Twilight Struggle, Gaia Project, Innovation, Dominant Species, Crokinole, Steam, Spirit Island, Amun-Re, TMB
Location: 2900
Has thanked: 460 times
Been thanked: 654 times
Contact:

Spil med timere...

Post by Frouvne »

Der formentlig rigtig mange spil med timere. Der er den klassiske måde at anvende timeren på, som i Skak, hvor de administrerer et samlet tidsrum, du har til et vist antal træk eller som i Boggle, hvor det er spilletiden for en enkelt runde, timeren udmåler.

I nogle nyere spil er der dog mere originale måder at anvende timerne på. I Squad Seven stødte jeg første gang på timeren var en CD med musik, der angav det tidsrum, der skulle spilles i. Det samme så man igen for nyligt i Space Dealer. I Space Dealer er der endvidere timere, der tager tid på samtlige spillernes del-handlinger. I TAMSK er det brikkerne, der er timere og dermed bliver tiden et strategisk element i spillet.

Kender I andre interessante anvendelser af timere i spil, så hold jer endelig ikke tilbage... :D
frouvne, administrator

Image
User avatar
PandaGamer
10+ indlæg
10+ indlæg
Posts: 23
Joined: Wed Aug 09, 2006 4:00 pm
Location: Hillerød

Post by PandaGamer »

I RoboRally kommer timeren på, når der kun er én spiller tilbage, der mangler at programmere sin robot. Desværre når tiden sjældent at rinde ud, da det gør spillet endnu sjovere... for de andre spillere.
Post Reply