Et spørgsmål til Twilight Struggle nørderne derude

Her finder du officielle regelændringer, varianter, scenarier, FAQ, videoer med regelgennemgange, strategiartikler og meget andet til udvalgte spil
Post Reply
User avatar
Bugge
1000+ indlæg
1000+ indlæg
Posts: 1324
Joined: Mon Dec 01, 2008 1:41 pm
Location: Bagsværd
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Et spørgsmål til Twilight Struggle nørderne derude

Post by Bugge » Sat Dec 16, 2017 3:37 pm

Hejsa,

Har nu spillet Twilight Struggle hele 4 gange, og i det sidste spil nåede vi oven i købet så langt, at vi kom til en afslutning.

Der var dog en ting at min spilmakker og jeg diskuterede bagefter. Ingen af os kunne drømme om at 'forære' sejren til den anden, ved at starte en atomkrig. På den anden side kan man læse, at en stor del af spillene bliver afgjort netop sådan :shock:

Det fik mig til at tænke på, at jeg som 'blå' på et tidspunkt hvor Defcon var nede på 2, sad med 'We Will Bury You' kortet.

Som i kan læse, hvis jeg spillede det ville jeg have 4 Ops point, hvorefter 'rød' startede 3. verdenskrig. Det var mig altså blå der spillede kortet, som tvang 'rød' til det store Kaboom.

Hvem ville vinde og tabe :?:

Søren
Attachments
we-will-bury-you.jpg
we-will-bury-you.jpg (72.08 KiB) Viewed 1621 times

User avatar
Gunness
2500+ indlæg
2500+ indlæg
Posts: 4629
Joined: Wed Oct 18, 2006 11:26 am
Location: 2770
Has thanked: 88 times
Been thanked: 74 times

Re: Et spørgsmål til Twilight Struggle nørderne derude

Post by Gunness » Sat Dec 16, 2017 6:36 pm

Det er dig som blå, der er den aktive, så du taber :)
Bestilt: 7th Citadel, In Too Deep, Dead Reckoning, Kemet B&S, Excavation Earth, Pax Pamir, Rocketmen, Red Outpost, Arkeis, Aeon Trespass, Sleeping Gods, Etherfields, Viscounts W.K.
Seneste: London, Aftermath, Targi, Forgotten Waters

User avatar
BlueSwan
1000+ indlæg
1000+ indlæg
Posts: 1005
Joined: Fri Feb 01, 2013 8:12 am
Favoritspil: Android: Netrunner, Dominion, Mage Knight Board Game, Nations, Skak, Twilight Struggle, det meste af Stefan Feld og de fleste halvtunge Eurogames med fokus på ressource management og optimering.
Location: Helsinge
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: Et spørgsmål til Twilight Struggle nørderne derude

Post by BlueSwan » Sat Dec 16, 2017 7:21 pm

Bugge wrote:Der var dog en ting at min spilmakker og jeg diskuterede bagefter. Ingen af os kunne drømme om at 'forære' sejren til den anden, ved at starte en atomkrig. På den anden side kan man læse, at en stor del af spillene bliver afgjort netop sådan :shock:
De spil du har hørt om bliver ikke afgjort på at spiller A frivilligt giver spiller B sejren. De bliver afgjort ved at spiller A ikke har anden mulighed end at starte en atomkrig og dermed "forære" spiller B sejren. Et af de vigtigste aspekter af spillet er at UNDGÅ at sætte sig selv i en sådan situation at man er nødt til at spille et såkaldt "DEFCON suicide card". Det kan man søge at forhindre på en række måder. Man kan sidde med China kortet. Man kan spille DEFCON suicide kort på space race og endelig kan man spille DEFCON suicide kort på tidspunkter hvor de IKKE fører til selvmord.
Sidst spillet:
Image
Min musik: http://www.soundcloud.com/blueswan

User avatar
Bugge
1000+ indlæg
1000+ indlæg
Posts: 1324
Joined: Mon Dec 01, 2008 1:41 pm
Location: Bagsværd
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: Et spørgsmål til Twilight Struggle nørderne derude

Post by Bugge » Sat Dec 16, 2017 8:13 pm

Gunness wrote:Det er dig som blå, der er den aktive, så du taber :)
Hvor uretfærdigt :cry:

Post Reply