Page 1 of 1

Spilanbefalinger, tak

Posted: Sat May 19, 2018 6:07 pm
by Pharmand
Jeg søger spilanbefalinger til korte, tematiske spiloplevelser, der egner sig til beer and pretzel setting. For tiden spiller jeg grundet andre gøremål nemlig mest i hyggesammenhænge, og det er gerne korte spil som Love Letter, For Sale, Guillotine og No Thanks, der viser sig at være til størst fornøjelse for selskabet, så jeg søger forslag til spil, der rammer denne type. Forslag til mekanikker kunne være bidding, dice rolling, set collection, men det kan også være noget helt andet. Spillet må gerne ligge på alt imellem 10-60 minutter, og det vigtige er, at det er sjovt, ikke alt for tænke-tænke og som bonus må det gerne være tematisk.

Jeg har selv tænkt, at spil som Age of War, Sheriff of Nottingham kunne være noget, men jeg håber på at få en masse titler kastet i hovedet – så jeg kan gå på opdagelse. Håber, I kan byde ind med nogle forslag.

Re: Spilanbefalinger, tak

Posted: Sat May 19, 2018 6:25 pm
by JoelP
Mit yndlings-beer and pretzel spil for tiden er 'Smile'. Minder lidt om No Thanks og så alligevel ikke. Ikke super tematisk, dog.

https://boardgamegeek.com/boardgame/227893/smile

Og så har jeg i øvrigt ikke spillet almindeligt Love Letter siden jeg fik Lovecraft Letters. Bedre, sjovere, hurtigere.

Og så har jeg haft det pænt sjovt med The Mind

Re: Spilanbefalinger, tak

Posted: Tue Jun 19, 2018 4:31 pm
by Pharmand
Tak for det, Joel. Dem vil jeg kigge på.

Re: Spilanbefalinger, tak

Posted: Wed Jun 20, 2018 10:23 am
by goldbaek
Når det kommer til beer-and-pretzel spil, hedder mine anbefalinger Blood Bowl Team Manager, Smash Up og 7 Wonders. De virker i hvert fald rigtig godt i min spilgruppe.

Re: Spilanbefalinger, tak

Posted: Wed Jun 20, 2018 10:53 pm
by Kanzler
Kig på Mascarade. Det er sjovt hvis man er mange.

Re: Spilanbefalinger, tak

Posted: Fri Jun 22, 2018 11:00 am
by Pharmand
goldbaek wrote:Når det kommer til beer-and-pretzel spil, hedder mine anbefalinger Blood Bowl Team Manager, Smash Up og 7 Wonders. De virker i hvert fald rigtig godt i min spilgruppe.
Vi har spillet rigtig meget Smash Up, og det kan godt være, det skal på bordet igen. Spillene tog til sidst ret lang tid bare med tre ved bordet. 7 Wonders solgte jeg, før jeg overhovedet havde spillet det - pladsmangel :) – og Blood Bowl TM har jeg bare aldrig prøvet, men havde klart det indtryk, at det var lidt mere tænketænke. Vi er superdumme, når vi drikker øl, så det skal helst være så simpelt som muligt uden at være lige så røvsygt som Ludo :).

Re: Spilanbefalinger, tak

Posted: Fri Jun 22, 2018 11:00 am
by Pharmand
Kanzler wrote:Kig på Mascarade. Det er sjovt hvis man er mange.
Det vil jeg lige tjekke. Hvor mange er mange? Vi er sjældent mere end 4, og 3 er nok det hyppigste antal.

Re: Spilanbefalinger, tak

Posted: Sat Jun 23, 2018 11:20 am
by digter
Det er længe siden jeg har spillet Biblios, men det var jeg ret glad for tidligere. Bedst med 3 spillere :)

Re: Spilanbefalinger, tak

Posted: Sat Jun 23, 2018 2:59 pm
by Jonezy
Andre bud kunne være Bärenpark, hyggelig tile-layer; Splendor, enkel engine builder, men tema tyndt eller Rise of Augustus, bingo mekanik med ingen nedetid og muligheder for coole komboer.

Når jeg er til øl og røverhistorier så hælder jeg dog mere til sådan nogle fjolle spil som King of Tokyo, Toc Toc Woodman og Kung Fu Zoo.