Samling på racerne i Blue Moon...

Kommentarer, spørgsmål og husregler.
Post Reply
User avatar
Frouvne
10.000+ indlæg
10.000+ indlæg
Posts: 14675
Joined: Wed Apr 26, 2006 12:09 pm
Favoritspil: Brass: Lancashire, Twilight Struggle, Gaia Project, Innovation, Dominant Species, Crokinole, Steam, Spirit Island, Amun-Re, TMB
Location: 2900
Has thanked: 472 times
Been thanked: 679 times
Contact:

Samling på racerne i Blue Moon...

Post by Frouvne »

Er der nogen, der har erfaringer med at spille Blue Moon på den måde, at man returnerer de tre kort fra andre racerne, der indgår i et sæt standard-kort til de racer de oprinder fra? Altså at man fra Hoax returnerer 'Catusan' til Terrah, 'Potion of Podigious Passion' til Pillar og 'Hank Highflyer Hawk' til Flit.

På mange måder vil det være en logisk løsning - selvfølgelig under forudsætning af, at man har samtlige sæt kort - men også en løsning, der rykker på balancen de enkelte folkeslag imellem, da ekstra-kortene styrkemæssigt ikke er ens.

Men er der nogen af jer, der har prøvet det og syntes I det fungerede?

Er der i øvrigt nogen der ved, hvad historien bag idéen om at lave 'urene' racer er? Styrkemæssigt giver det naturligvis muligheden for at kompensere for en races svagheder... men er det grunden? Eller er det en ren kommerciel ting, de har gang; muligheden for at give os en fornemmelse af, hvad der findes i de andre sæt?
frouvne, administrator

Image
Post Reply