Page 1 of 1

Hvilket spil er Klaus Teubers bedste?

Posted: Sun Sep 23, 2007 9:54 pm
by Frouvne
Så er vi kommet til en af de helt store kanoner indenfor tyske spildesignere; manden der krediteres for at have startet bølgen af German Games / Eurogames: Klaus Teuber. Klaus Teuber har lavet mange bemærkelsesværdige spil, men hvilket er det bedste fra hans hånd?

Man skal selvfølgelig være velkommen til at gøre opmærksom på, hvis jeg har glemt hans allerstørste perle! :D

Posted: Mon Sep 24, 2007 7:55 pm
by Frouvne
Selv har jeg endnu afholdt mig fra at stemme, da jeg grundet et lidt belastet forhold til The Settlers of Catan har holdt mig på afstand af Klaus Teubers spil. For nyligt har jeg dog med stor fornøjelse spillet Domaine og har netop læst reglerne, til Elasund, som jeg ser meget frem til at prøve i den nærmeste fremtid. Så mine forventninger til, at der naturligvis gemmer sig en gedigen spildesigner i Klaus Teuber, ser ikke ud til at blive gjort til skamme. Af samme grund vil jeg naturligvis meget gerne høre anbefalinger her af gode Teuber-spil! :D

Posted: Mon Sep 24, 2007 9:07 pm
by Kanzler
Min stemme er faldet på det originale Settlers. Valget skyldes nok primært at det var det spil, der for alvor åbnede mine øjne for brætspilsverdenen! Så derfor, som en ydmyg tak, er min stemme sikret 8)

Posted: Mon Sep 24, 2007 9:47 pm
by Black Sea
Kanzler wrote:Min stemme er faldet på det originale Settlers. Valget skyldes nok primært at det var det spil, der for alvor åbnede mine øjne for brætspilsverdenen! Så derfor, som en ydmyg tak, er min stemme sikret 8)
Samme her, kombineret med, at jeg ikke kender de andre spil ret godt :)