Page 1 of 1

Sherlock Holmes (Deduktion på iPad)

Posted: Wed Oct 03, 2012 8:23 pm
by Stony

Re: Sherlock Holmes (Deduktion på iPad)

Posted: Wed Oct 03, 2012 9:49 pm
by Frouvne
Dem kommer vi jo nok ikke udenom at måtte have fingrene i. Det ser ud som om alle videosekvenser er taget fra den gamle PC-version af sagerne og at de alle er hentet direkte fra Sherlock Holmes Consulting Detective.

Re: Sherlock Holmes (Deduktion på iPad)

Posted: Thu Oct 04, 2012 5:14 am
by Stony
Jeg kiggede også selv nærmere på dem efter at jeg var kommet hjem. Det er desværre ikke for folk der "kun" har en førsteudgave af iPad.

Re: Sherlock Holmes (Deduktion på iPad)

Posted: Sun Oct 07, 2012 8:41 pm
by Frouvne
Stony wrote:Jeg kiggede også selv nærmere på dem efter at jeg var kommet hjem. Det er desværre ikke for folk der "kun" har en førsteudgave af iPad.
Så er det jo bare på tide at opgradere til en ny udgave! :wink: Vi forsøgte os med første sag som et samarbejdsspil i den lille familie i dag. Vi nåede ikke så langt, men det er helt sikkert, at det for mig fungerer langt bedre i den nuværende indpakning, end da jeg forsøgte mig med PC-udgaven. Jeg regner med at vi fortsætter imorgen og så skal der såmænd nok være underholdning til endnu et par eftermiddage. Det er ikke optimalt at spille spillet flere personer sammen. I.f.t. video-sekvenserne fungerer det selvfølgelig fint nok, men når man f.eks. skal læse i avis-artiklerne bliver det lidt bøvlet med flere spillere.