Page 1 of 1

Hvor mange mikro-udvidelser kan man få folk til at købe?

Posted: Tue Mar 29, 2016 9:59 am
by Frouvne
Er det bare mig eller har det i den grad taget overhånd med mikro-udvidelser? Hvis man forudbestiller et spil får man et par kort ekstra med, der er nogle særlige Kickstarter-ting man naturligvis kun kan få hvis man køber på denne platform, ting der skal købes fra BGG Store og så som nogle af de sidste skud på stammen Brettspiel Adventskalender 2015 og Brettspiel Easter Basket 2016, hvor man drukner i et hav af ubrugelige ting, så man kan få endnu et par (uundværlige) brikker til et spil. Hvad syntes I om det og hvad betyder det for jeres lyst til at spille et spil? Er det motiverende at der hele tiden kommer nye ting eller det stik modsatte?

Re: Hvor mange mikro-udvidelser kan man få folk til at købe?

Posted: Tue Mar 29, 2016 10:03 am
by Jens_Hoppe
Jeg gør i det store hele bare mit bedste for at ignorere mikro-udvidelser... Jeg er jo heldigvis heller ikke besværet af at have noget særligt samler/skal-have-det-hele gen, så jeg kan sagtens leve med, at jeg ikke har alle de små dimser der er kommet til et givet spil.

Re: Hvor mange mikro-udvidelser kan man få folk til at købe?

Posted: Tue Mar 29, 2016 10:19 am
by Gunness
Det er virkelig træls. Jeg har et par gange købt udvidelseskort i BGG-butikken, men de gjorde hverken fra eller til. Og to-tre ekstra kort i forbindelse med KS er også lettere ligegyldigt. Hvis der er tale om et helt område, der bliver udvidet, er det en anden sag.